Zwemvijvers zijn leverbaar in elke vorm en passen in iedere tuin!

Hoewel de traditionele zwembaden er ook in diverse maten zijn, vooral ook de bovengenoemde varianten, heeft de zwemvijver toch veel meer mogelijkheden.

UNDEFINED

Feitelijk kan de vorm van de zwemvijver altijd aangepast worden aan de vorm en contouren van het tuinontwerp. Door de natuurlijke uitstraling wordt hij bovendien perfect ingebed in het totaal.

GardenSwimm heeft om u te helpen alvast vier voorbeeldconcepten. Zwemvijver basis, zwemvijver design, zwemvijver superieur en zwembad naturel. Zwembad naturel is bij uitstek geschikt voor tuinen die wat kleiner bemeten zijn, aangezien hier met een uiterst klein plantenfilter gewerkt kan worden. Daarnaast is dit type zeer geschikt voor bijverwarming tot 28° C.

Waarom De Tuinen van Appeltern kiest voor gardenSwimm

Door de jaren heen zijn er heel wat zwemvijver producenten actief in de tuinbranche. Wij vinden dat zo’n producent behalve zakenkundig en creatief vooral ook een hart voor de tuin moet hebben. Immers vanuit die hoedanigheid staat bij hen uw tuingeluk voorop. gardenSwimm is zo’n partij. Van huis uit zijn het allemaal gekwalificeerde hoveniers die per saldo met duurzame en louter kwalitatieve producten werken. Daarnaast is hun service afgestemd op uw wensenplaatje, optimaal en flexibel. gardenSwimm is een collectief product. De laatste technologische ontwikkelingen in combinatie met de praktijkervaringen zorgen voor een perfect en heel betaalbaar plaatje. Een doordachte constructie voor tijdloos zwem- en tuinplezier. Geen wonder dat we hen graag bij u aanbevelen.