Ziekten en plagen op natuurlijke manier bestrijden

Het DCM Naturapy® assortiment biedt mogelijkheden om ongewenste aandoeningen op een natuurlijke manier te bestrijden.

UNDEFINED

In De Tuinen van Appeltern met zo’n grote oppervlakte en het vrij ‘in- en uitwaaien’ van allerlei vogels, insecten en ongedierte, kan er natuurlijk van alles gebeuren met onze bomen, struiken, vaste planten, groente en fruit. Steeds vaker bestrijden we aantastingen op een natuurlijke manier. Het makkelijkst uitgelegd met de term ‘beestjes voor beestjes’ oftewel de inzet van natuurlijke vijanden.

Het DCM Naturapy® assortiment biedt ons veel mogelijkheden om de ongewenste aandoeningen te bestrijden. Het gaat er feitelijk om dat het evenwicht weer hersteld wordt. De engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers, taxuskevers, fruitmotten en meer zijn er een bepaald moment op die plaats te veel. De natuurlijke vijanden herstellen het evenwicht zonder dat het milieu of de natuur daar last van heeft. Sterker nog, eigenlijk zoals moeder natuur het zelf ook altijd oplost!

Hoe werkt het in de praktijk?

Als je weet welke plaag er speelt en welke natuurlijke vijand ingezet moet worden, kun je naar een groen- of tuincentrum waar DCM Naturapy® middelen verkocht worden. Op de website DCM Nederland kun je zien welke leverancier bij jou in de buurt gevestigd is.

Je koopt een Prepaid Box met producten met specifieke bewaarcondities volgens een aparte procedure. Zo kan steeds de kwaliteit en efficiëntie van het product gegarandeerd worden. Het betreft hier immers levende organismen of feromonen die slechts beperkt houdbaar zijn in hun verpakking.

Hoe werkt de Prepaid Box?

  1. Je koopt een (lege) verpakking met unieke bestelcode in je favoriete tuincentrum en je houd je kassaticket bij de hand.
  2. Je vult de bestelcode en je gegevens in op shop.dcm-info.com.
  3. Je haalt je bestelling met je kassaticket in je tuincentrum af. Met de beestjes of bakjes kun je direct thuis aan de slag.
  4. Alle instructies en de manier van verwerken zijn bijgesloten.
  5. In geval van poppen en larven: zet ze meteen bij thuiskomst uit!

Hoe lang duurt het?

Bestellingen geplaatst t/m dinsdag kunnen de volgende zaterdag al afgehaald worden! Er zijn Naturapy® oplossingen voor de kersenvlieg, buxusmot, emelten, bladluis, witte vlieg, bloedluis, spintmijt, naaktslakken, ergerlingen en larven.