Wil je loungen en dineren? Maak kennis met een dining loungeset!

Inderdaad, loungen en dineren in één set. Deze unieke combinatie wordt dé trend van deze zomer.

UNDEFINED

Door de hoge tafel die bij de loungeset staat, kan er comfortabel in deze set gedineerd worden. Daarnaast is de dining loungeset ook perfect om lekker buiten in te lezen, spelletjes te doen of gezellig te borrelen met vrienden tijdens een heerlijke zomeravond!

Bij Kees Smit Tuinmeubelen zijn dining loungesets in verschillende materialen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ook als je niet zo veel ruimte in de tuin hebt, is een dining loungeset een goede keuze. Veel sets bestaan uit losse modules. Daardoor kun je de set perfect naar wens opstellen.

Kleurrijk de zomer door

Bij vrolijk weer horen vrolijke kleuren. Fleur jouw set op met leuke sierkussens in diverse kleuren. Waar het allemaal om draait is natuurlijk de sfeer. Sfeer is met kleine dingen al heel gemakkelijk te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk dienblad op tafel of een bijzettafel naast de zet. Houd jij niet van al die felle kleuren? Kies dan twee of drie rustige kleuren en combineer deze met leuke attributen in de set. Hierdoor ziet het er toch sfeervol uit maar hou je het wel rustig in zijn geheel.