Vijf trends voor jouw tuin in 2019

Op het gebied van trends voor je tuin, zijn er een aantal dingen die sterk opvallen. Vandaag delen wij deze trends met jou en hopelijk raak jij geïnspireerd voor het nieuwe jaar!

UNDEFINED

Warme tinten

In 2019 komt de zon naar je toe. We gaan in de tuin meer gebruik maken van intense warme tinten. Je kunt denken aan kleurgebruik geïnspireerd op Mediterrane, maar ook Afrikaanse landen. Een warm hardhouten vlonder af met terracotta kleurige bestrating en plaats roestbruine plantenbakken vol met lavendel.

Mix van verschillende materialen

Een andere trend die wij voorspellen voor 2019, is het combineren van verschillende materialen. Zo wordt er bij een buitenverblijf steeds vaker gekozen voor een glaswand met een omlijsting in antraciet of een antraciet schuifdeur, zoals ook bij ons eigen buitenverblijf Tiny House. Denk bijvoorbeeld ook aan het combineren van robuust hout met glanzende elementen. Dit creëert een mooi contrast met een hele unieke uitstraling.

Mannelijke tuinen

Grove meubelen, donkere tinten en uiteraard een échte BBQ; allemaal dingen die wij verwachten te zien in vele tuinen in het nieuwe jaar! Combineer een stoere en ruige tuin met wat zachtere details om balans te creëren. Schaaldelen, een degelijke haardhoutberging en wilde beplanting geven een zeer ruig uiterlijk aan jouw tuin!

Plezier en genot

Een tuin wordt dé plek voor echte levensgenieters. Al jaren dient de tuin meer en meer als verlengstuk van je huis, maar de laatste tijd wordt het steeds meer een bron van genot. Bubbelbaden, sauna’s, volledige buitenkeukens en heerlijke zithoeken met een overdosis aan kussens; tuinen worden omgetoverd tot een mini-paradijs binnen handbereik.

NuBuiten 3D-visualisatie app

Van plan een buitenverblijf in je tuin te bouwen of gewoon een mooi nieuw tuinset? Het is soms lastig om te kiezen en jezelf voor te stellen hoe het er allemaal uit komt te zien. Met deze NuBuiten plaats je gemakkelijk onze producten in je tuin. Zo kan je een goed voorproefje krijgen van het product en weet je zeker dat je straks buitengewoon kan genieten!

Kortom ervaar buitenverblijven, blokhutten, tuinmeubels en duizenden andere producten in je tuin door middel van AR op je iPhone of iPad.

Zoals je merkt zijn de tuintrends divers, je kunt dus letterlijk alle kanten op met jouw tuin!