Veilige en vertrouwde tuinverlichting

Niemand hoeft meer bang te zijn voor elektriciteit. De tuinverlichting van in-lite werkt op 12V laagspanning hetgeen niet alleen heel voordelig voor het energieverbruik is maar ook voor de verwerking.

UNDEFINED

De In-lite verlichting werkt op laagspanning en is daarbij ook nog eens standaard uitgevoerd met de uiterst duurzame LEDlampjes met tienduizenden branduren.

Neem alleen al het leggen van reguliere elektriciteitskabels. Normaal moeten die ingegraven worden op 60 cm diepte. De in-lite kabel kan direct onder de bestrating of zelfs boven de grond in de beplanting gelegd worden, zonder dat daar iets of iemand gevaar bij loopt.

In-lite heeft zich niet voor niets gericht op het aanlichten van beplanting en accentverlichting in paden en muren. Het is gewoon eenvoudig te verwerken en te koppelen. Hoveniers en ontwerpers werken net als wij in De Tuinen van Appeltern graag met in-lite. Er zijn honderden modellen, allemaal even verfijnd en praktisch hanteerbaar. Een lichtplan behoort daarom ook steeds vaker tot het standaardpakket van de tuininrichting. Heeft u al gezien wat licht kan doen?