Tuintrend: Grootformaat tegels van Schellevis!

Een trend die we zien in Nederlandse tuinen is dat er steeds meer vraag is naar de grootformaat tegels van Schellevis. Mede dankzij de tuin die in 2016 is verkozen tot tuin van het jaar, zijn deze tegels erg populair geworden.

UNDEFINED

Vanwege deze toegenomen vraag, heeft onze Productpartner Schellevis eind 2019 besloten om een nieuwe afmeting op te nemen in haar assortiment: 200x50x10 cm in de kleuren grijs, antraciet en carbon.

De natuurlijke uitstraling van deze tegels past zich aan in iedere omgeving. Zo vallen de tegels rustig weg in het terras en maken de beplanting en overige accessoires het plaatje compleet.

Schellevis - De Tuinen van Appeltern

Karaktervolle Schellevis tegels

Er bestaat een grote diversiteit in bestrating en er zijn talloze fabrikanten in deze sector.
Toch is er maar één fabriek in geslaagd haar naam te verbinden aan een product dat vervolgens internationaal hoge bekendheid heeft gekregen. Het oudhollandse karakter van de Schellevis tegelsBekijk product Oud Hollandse tegels 120x120x7 cm is bijzonder populair in de Nederlandse tuin. De eenvoudige vorm in combinatie met de levendige uitstraling maken van de betontegel een natuurproduct als geen ander.

Schellevis - De Tuinen van Appeltern

De unieke kleurnuances met de typische gaatjesstructuur in het strakke oppervlak spreekt elke tuin- en natuurliefhebber aan. In De Tuinen van Appeltern zijn vele toepassingen te zien. Ook de traptreden en toepassingen van Schellevis zijn fantastisch om te zien. Daarom werken ontwerpers en architecten graag met deze materialen en dat is geen wonder.

Waarom kiezen voor Schellevis tegels?

Al meer dan 80 jaar produceert Schellevis betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Het exclusieve productprogramma kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.

  • Schellevis levert een compleet assortiment, van kleinplaveisel tot grootformaat tegels van 240x120x12 cm en van stapelelement tot zitelement;
  • De Schellevis tegel is tijdloos, het past zowel bij modern als klassiek;
  • De Schellevis tegel is er in zes natuurlijke kleuren: grijs, antraciet, carbon, taupe, crème en roodbruin;
  • De Schellevis tegel is 100% recyclebaar.