Tuinmeubelen binnenshuis

In de herfst en winter denk je niet snel aan tuinmeubelen, maar ook in deze periode van het jaar kunnen tuinmeubelen erg aantrekkelijk zijn. Deze meubelen zijn namelijk niet alleen geschikt voor de tuin, ook binnenshuis komen ze vaak goed tot hun recht. Ontdek in deze blog diverse meubelen voor binnen.

UNDEFINED

Bijzettafels

Een veel geziene trend in de woonkamer is om verschillende bijzettafels te gebruiken als salontafel. Houd je van een natuurlijke uitstraling? Kies van voor een houten bijzettafel. Ben je meer weg van een moderne strakke uitstraling? Kijk dan naar bijzettafels met een eigentijds design. Een samenspel van verschillende bijzettafels in je zithoek staat erg goed en het maken van mooie combinaties is ook nog eens erg leuk om te doen. Voor wat extra gezelligheid kun je een vloerkleed gebruiken om het plaatje compleet te maken.

Tuinmeubelen voor binnen | De Tuinen van Appeltern

Loungestoelen

Verfijnde loungestoelen gemaakt van kunststof vlechtdraad zijn perfect voor gebruik binnenshuis. Het open vlechtwerk geeft de stoelen een trendy uitstraling en hierdoor passen deze hippe stoelen op verschillende plekken in je huis. Met twee stoelen kun je in je woonkamer al een knus hoekje inrichten. Heb je een houten eettafel? Schuif dan gevlochten loungestoelen aan voor een designvolle keukentafel.

Tuinmeubelen voor binnen | De Tuinen van Appeltern

Ook een hangstoel staat zowel buiten als binnen erg goed. Klik hier om te ontdekken welke hangstoel bij jou past.

Tuinmeubelen voor binnen | De Tuinen van Appeltern