Trend van het moment: De hangstoel!

Een stoel die bijna nooit onbemand is en tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het tuinmeubelassortiment: de hangstoel!

UNDEFINED

De hangstoelen van Kees Smit Tuinmeubelen bestaan uit een ei van kunststof vlechtwerk en een frame van aluminium. Deze materiaalsoorten zijn sterk en onderhoudsarm!

In het ei zitten loungekussens, waarin heerlijk gerelaxt kan worden. Omdat hangstoelen naast een fijne zit ook sfeer uitstralen, staat het ook geweldig in een woon- of slaapkamer. Handig dat hangstoelen voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt zijn, want als de zon begint te schijnen verplaats je de stoel binnen no-time naar buiten!

Ben je gek op vrolijke kleuren? Hangstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende toffe kleuren. Eigenlijk is geen één kleur te gek in het huidige tuinmeubelassortiment. We staan niet meer te kijken wanneer we een gele, groene, paarse of rode tuinset zien staan in een tuin of op een balkon. Niet getreurd als je juist van rustige kleuren houdt, zoals beige, grijs of wit. Hangstoelen zijn ook in rustieke kleuren verkrijgbaar.

Een tip om een meubelstuk een vrolijke touch te geven: sierkussens! Met sierkussens creëer je gemakkelijk een gezellig en vrolijk geheel. Naast sierkussens kun je een hangstoel ook inrichten met een zacht bontje, gebreid kleed of een vrolijke fleecedeken. Ben je al verkocht om ook een hangstoel aan te schaffen? Wij geven je geen ongelijk!