Terraskachels die maximaal renderen!

Een probleem bij buitenhaarden is meestal niet het vuur of de warmte, maar de aanvoer van de brandstof en de uitstoot van rook.

UNDEFINED

Vaak waait de wind precies verkeerd in de haardopening. Met de terraskachels van RENY spelen die problemen totaal niet. Integendeel, het gaat bij deze buitenverwarming om gesloten kachels.

Dit wil zeggen, je ziet het vuur natuurlijk wel branden maar dan wel achter het deurtje door de vensters. Groot voordeel van zo’n kachel is de maximale verbranding en optimale verdeling van de warmte in de ruimte. Je hebt dus maar weinig hout nodig voor veel branduren en warmte. Door de bescheiden maatvoering en verbeterde technieken is de rookuitstoot geminimaliseerd, en hebben jij en je buren nergens last van.

Nog een voordeel van de RENY kachel is de verplaatsbaarheid. Ze passen in elke hoek van de tuin. Je tilt ze eenvoudig van de ene naar de andere plaats. Er zijn zelfs modellen met wieltjes zodat je ze ook brandend en wel, kunt verzetten. De diverse modellen van RENY worden standaard geleverd in Cor-Ten staal (roestkleur) maar ze zijn ook leverbaar in zwart 916. Het leuke van een RENY kachel is ook de decoratieve waarde. Het is een stoer object met uitstraling wat ook overdag gezellig staat in het tuininterieur.