Tegels van natuursteen

Natuursteen, de naam zegt het al, wordt gewonnen uit de natuur. In die zin is het één van de meest duurzame bouwproducten van de hedendaagse tuinmarkt.

UNDEFINED

Al eeuwenlang wordt natuursteen toegepast in architectonische gebouwen en projecten. Per saldo blijft het gesteente onaangetast en blijft de schoonheid behouden.

Voor natuursteentegels in uw tuin geldt hetzelfde. Natuursteen is behalve oersterk en kleurvast volledige tijdloos. Welke trend of stijl u ook kiest, natuursteen tegels passen altijd en overal. In combinatie met voldoende groen is uw tuin met natuursteen tegels helemaal af en is de sfeer op voorhand aangenaam en vertrouwd. Door de hardheid en compactheid van het gesteente is natuursteen bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk. Nog meer tijd om in uw tuin te genieten.

In De Tuinen van Appeltern zijn diverse tuinen belegd met natuursteen tegels van Stone base B.V. Ze importeren en bewerken de mooiste natuursteensoorten en leveren de tegels bovendien in aangename formaten, evt. zelfs op maat gezaagd.