Stucwerk dat niet meer loslaat

Het grootste probleem bij stucwerk is dat het er na één winter vaak weer afvalt. Met GardenTS designmortel TM is dat voorgoed voorbij.

UNDEFINED

De mortel of zoals u wilt de stucspecie kan zowel binnen als buiten toegepast worden en is er in meerdere kleuren. U kunt het overigens later ook met een muurverf schilderen.

Om helemaal op zeker te geen kunt u bij poreuze muren het best GardenTS voorstrijkmiddel TM gebruiken. Het voorstrijken zorgt voor een betere hechting en het niet te snel drogen van de designmortel direct na het stuccen. In plaats van het voorstrijkmiddel of een uitzonderlijke gevallen zelfs in combinatie kunt u ook GardenTS nastrijkmiddel TM gebruiken. Dit voorkomt dat het in het stucwerk aanwezige vocht vroegtijdig verdampt.

Stenen en tegels verlijmen

Net als bij stucwerk wilt u dat tegels na het lijmen niet meer van de muur vallen. Ook verlijmde stapelmuurtjes moeten eeuwig blijven staan. De Gardenlijm TM zorgt daar voor. Zowel binnen als buiten. Bij hele poreuze materialen dient u de stenen of muur eerst ook te behandelen met voorstrijkmiddel.