Privacy in je tuin? Kies dan voor een Hermes tuinschutting!

Heeft u ook behoefte aan privacy als u in uw tuin vertoeft? De tuinschutting van Hermes wordt met metalen palen onzichtbaar in de grond verankerd.

UNDEFINED

De schutting heeft een maximale hoogte van 2,3 meter, is volledig dicht en bovendien storm- en geluidswerend zodat u zorgeloos en ontspannen kunt genieten van en in uw tuin. Aan alle voorwaarden wordt voldaan om uw veiligheid en privacy te waarborgen!

Hermes Tuinschutting - De Tuinen van Appeltern

Geen poeren of palen in het zicht en lange lengtes uit één stuk waardoor de schutting een strakke en exclusieve uitstraling heeft. De schuttingpanelen zijn aan beide zijden voorzien van een coating die bestand is tegen UV straling. Schilderen behoort tot het verleden. Dat geldt ook voor uw buren.

Hermes Tuinschutting - De Tuinen van Appeltern

Wilt u verlichting aanbrengen op uw schutting, de bekabeling kan moeiteloos worden weggewerkt. De verlichte schutting geeft in combinatie met de overige tuinverlichting een sfeervol en romantisch effect.

Tuinschuttingen van Hermes worden gemaakt van EPS sandwich panelen. De schutting wordt opgebouwd uit twee op elkaar staande panelen. Door middel van metalen palen, die geplaatst worden in de voorziene uitsparingen in het EPS sandwich paneel, ontstaat er een unieke en onzichtbare verankering.

UNDEFINED