Plantenbakken en moestuinbakken uit Denemarken!

De strakke en moderne plantenbakken en moestuinbakken van Grönfeld uit Denemarken zijn naar goed Deens gebruik multifunctioneel en geschikt voor binnen en buiten. Alle producten van Grönfeld worden ontworpen en geproduceerd in Denemarken.

UNDEFINED

Wil je juist een grote langwerpige plantenbak op je terras of een hoge moestuinbak op wielen omdat je op hoogte wilt tuinieren? Dankzij het modulaire plantenbakkensysteemBekijk product Aluminium Plantenbak 40x40x40 (Incl. bodem & wielen) kun je zelf je eigen plantenbak en moestuinbak samenstellen die bij jou past. Ze zijn namelijk in de hoogte stapelbaar en in de lengte koppelbaar zodat je extra lange plantenbak kunt creëren of een strakke border in de tuin.

Horn Design - De Tuinen van Appeltern

Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van de plantenbakken is de inspiratietuin “Licht & Donker” in De Tuinen van Appeltern. Deze tuin heeft een make over gekregen met onze plantenbakken. Tuinontwerper Marcel Ubbink, die deze tuin heeft ontworpen, werd benaderd om een nieuw plan te bedenken voor deze tuin. Hij heeft een prachtig ontwerp gemaakt en op een mooie manier de plantenbakken toegevoegd dat het net lijkt of het altijd al zo is geweest, Alleen is de tuin nu wat spannender geworden doordat er hoogte verschillen zijn ontstaan die zijn gecreëerd met de gestapelde plantenbakken.

Doordat je de plantenbakkenBekijk product Aluminium Plantenbak 40x40x80 (Incl. bodem & wielen) ook in de hoogte kunt stapelen en in de lengte aan elkaar kunt koppelen kun je allerlei opstellingen maken. Ook zijn de plantenbakken uit te breiden met allerlei accessoires zoals: eiken houten bankje, kweekbak, waterbak voor bijvoorbeeld vogels, wielen etc. Kijk voor meer informatie ook eens op Gronfeld.nl.

Tuinontwerper Marcel Ubbink heeft op een prachtige manier de plantenbakken toegepast in een bestaande tuin. Het laat prachtig zien dat door kleine aanpassingen je een hele andere tuin kunt realiseren.

Gronfeld - De Tuinen van Appeltern

De plantenbakken zijn gemaakt van metaal. o.a: Plaatstaal, wat na enige tijd buiten een unieke roestige uitstraling krijgt, zwart of wit aluminium en gegalvaniseerd ijzer. Eenvoudige montage. Je klikt de plantenbakken en moestuinbakken gemakkelijk in elkaar en dan planten of zaaien maar.