Op zoek naar een unieke tuinset?

Met de unieke tuintafels en banken van SPARX Living voeg je iets bijzonders toe aan jouw tuin of terras!

UNDEFINED

Niet zomaar een tuinmeubel

De tuinmeubelen van SPARX Living zijn een sieraad voor je tuin. De unieke tuinsetsBekijk product Concilio Groot Beton 1 met 4 rugleuningen (9 persoons Tuinset) voor zes of negen personen kunnen uitgevoerd worden met houten zittingen of betonnen zittingen. Daarnaast is ook de tuintafel beschikbaar met een houten tafelblad of een betonnen tafelblad. Naast de keuze in de uitvoering van de bankzittingen of tafelbladen kun je optioneel ook nog houten rugleuningen toe laten voegen. Per bank kun je zelf het aantal rugleuningen kiezen, hiermee bieden deze tuinmeubelen nog meer comfort!

SPARX Living - De Tuinen van Appeltern

Er wordt gebruik gemaakt van ergonomische rugleuningen. De tafel staat altijd stabiel doordat deze maar drie poten heeft. Het frame van de tafel en banken is gemaakt van thermisch verzinkt staal of roestvaststaal. Het tafelblad kan voorzien worden van een opening in het midden zodat je een parasol boven de tafel kunt plaatsen, daarnaast is het ook mogelijk om een opening op maat te aan te vragen om er bijvoorbeeld een boom in de plaatsen. De tafels en bankenBekijk product Concilio Groot Beton 2 met 3 rugleuningen (9 persoons Tuinset). van SPARX Living zijn ook los te verkrijgen.

SPARX Living - De Tuinen van Appeltern

Een bijzondere tuin verdient ook bijzonder tuinmeubilair

De producten van SPARX Living zijn geheel aan jouw wensen en mogelijkheden aan te passen met de verschillende materialen en verschillende formaten. Op deze manier kun je jouw persoonlijke tuinmeubilair samenstellen wat het best bij jou en jouw tuin past. Wil je een kleine of een grote bank? Een bank met of zonder rugleuningen? Een bank met een betonnen zittingBekijk product Concilio Klein Beton 1 met 2 rugleuningen (6 persoons Tuinset) of een houten zitting? Bij SPARX Living kun je dit zelf samenstellen! voor een passend product.

Je kunt kiezen voor een 9-persoons tuinmeubel, dan krijg je een tafel met veel gezelligheid. Met 9 personen eten aan deze tafel is een plezier. Voor een gezellige borrel kunnen er gemakkelijk 12 mensen mee genieten. Er kan ook worden gekozen voor een 6-persoons tafelBekijk product Concilio Klein Hout 1 met 2 rugleuningen (6 persoons Tuinset). De tafel voelt ook met 2 of 3 personen intiem, maar er kunnen gemakkelijk 6 mensen zitten. Toch voelt de tafel niet klein aan, maar juist gezellig!

SPARX Living - De Tuinen van Appeltern

Waarom tuinmeubels belangrijk zijn

Maak jouw tuin en terras uniek met de tuinmeubelen van SPARX Living. De producten zijn duurzaam door de gebruikte materialen. De vormen van de van de tuinsets hebben een driehoekvorm waardoor je met iedereen aan tafel een interactie aan kan gaan. De verschillende producten kunnen een industriële, natuurlijke of warme uitstraling geven in jouw tuin.

Het SPARX Living tuinmeubilair voor 6 of 9 personen is te bewonderen in De Tuinen van Appeltern en eventueel te bestellen via de Appeltern webshop.