Ook in de herfst van je tuin genieten?

De bladeren beginnen te kleuren en dat betekent dat we volop in de herfst zitten. Ook in deze tijd van het jaar kun jij van je tuin blijven genieten.

UNDEFINED

In het najaar is het niet altijd even warm meer buiten, maar met een overkapping of veranda blijf je uit de wind. Wanneer dan de zon doorbreekt, kun je nog heerlijk genieten in de buitenlucht. De tuinset die absoluut het meest geschikt is voor de nazomer, is een loungeset. Dit komt door de dikke loungekussens, deze houden je rug lekker warm. Bij Kees zijn loungesets verkrijgbaar in verschillende materialen: wicker (kunststof vlechtwerk), aluminium, teakhout en outdoor textiel.

In de avonden neemt in de herfst de temperatuur sterk af. Een vuurkorf of heater kan dan uitkomst bieden voor wat extra warmte. Daarnaast zorgt het vuur ook voor een gezellige uitstraling. Wil je nu écht lekker knus buiten zitten? Sla dan een lekker warm kleedje over je heen. Ook daarvoor ben je bij Kees aan het goede adres. Naast dat deze plaids veel warmte bieden, staan ze ook nog eens goed in combinatie met je loungeset.

Om het helemaal af te maken, kun je je terras een herfstlook geven. Door simpelweg nieuwe sierkussens te gebruiken in herfsttinten, creëer je eenvoudig een warm najaar gevoel. Kees zou Kees niet zijn als je hiervoor ook niet bij ons terecht zou kunnen. Anno 2017 hebben wij meer sierkussens dan ooit. Dus neem snel een kijkje in de webwinkel zodat ook jij aangenaam kan blijven ontspannen in je tuin dit najaar.