Luxe bouwwerken op maat!

Een tuinhuis staat heel vaak op het verlanglijstje voor de tuin. Het kan een bouwwerk zijn of zelfs een plek om in te werken.

UNDEFINED

Weliswaar wordt in een ontwerp wel vaak de locatie van de ruimte bepaald maar helaas wordt vooraf te weinig nagedacht over de uitstraling en het effect op de omgeving.

Vaak ook wordt in een later stadium dan ook een kant en klaar tuinhuis gekozen dat eigenlijk helemaal niet past qua sfeer en karakter van uw tuin.

Wij pleiten er erg voor om al bij het ontwerp goed na te denken over de aard van de te bouwen ruimte. Daarbij is het belangrijk dat u alles uit de beschikbare oppervlakte haalt en het tuinhuis doet wat het moet doen. Of het nu een overkapping is of gesloten opberghok, het moet in ieder geval ook passen in de sfeer van de tuin en zeker geen beperkingen opleveren voor beplanting, hagen, het uitzicht enz.

Jan de Boer van het gelijknamige bedrijf Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en bouwt al zijn hele leven buitenruimtes op maat. Al in de ontwerpfase kunt u met Jan de Boer uw wensen bespreken zodat het tuinhuis straks helemaal aansluit bij uw wensen en het verwachte beeld.

Heel mooi bij alles is dat veel tuinbezitters denken dat een tuinhuis op maat veel duurder is dan een in serie gebouwd kant en klaar model. In de praktijk valt dat reuze mee. Bovendien is het uiteindelijke resultaat als dat overeenkomt met uw ideeën met geen geld te betalen!