Langer buiten blijven met wind- en schaduwschermen!

Heb je eindelijk tijd om lekker buiten te gaan zitten, waait het nog veel te hard op je terras of is het er veel te warm. Misschien zijn er nog andere plekjes in je tuin maar mooier zou het zijn als je op zo’n moment even de wind en zon buiten kon sluiten of nog beter dat je de hoeveelheid wind en zon zelf zou kunnen regelen. Was dat vroeger een hele tour met allerlei doeken en touwen; met producten van LuxxOut regel je dat tegenwoordig in een handomdraai.

UNDEFINED

Schermen die passen in je tuin

Wij van De Tuinen van Appeltern zorgen er altijd voor dat een tuin één geheel is. Elk object en onderdeel van de tuin; terras, tuinafscheiding, bloemborder en overkapping moet smaakvol met elkaar worden verbonden.

Ook een wind- of zonnescherm mag er niet ‘aangeplakt’ uitzien. Het moet een meerwaarde zijn op zichzelf maar evengoed in de samenhang met de rest van de tuin. De comfortbieders van Luxxout zijn gelukkig zodanig vormgegeven dat ze ingepast kunnen worden in elke tuinstijl. De vele maat variaties en opmaat gemaakte uitvoeringen maken het niet alleen voor de doe-het-zelvers maar ook voor hoveniers en ontwerpers heel aantrekkelijk om er mee aan de slag te gaan

Luxxout - De Tuinen van Appeltern

Oprolbaar, uittrekbaar en uitschuifbaar

Stel je dat ene moment in het vroege voorjaar even voor. Het is eigenlijk al hartstikke lekker buiten maar er staat net te veel wind om te blijven zitten. Hoe leuk is het dan dat je even een windscherm uit de cassette kunt trekken en in de eindpaal vast kunt klikken. In 5 seconden zit je windvrij. Hetzelfde kan met een denkbeeldig uitschuif plafond als het te heet wordt om met z’n allen in de zon te eten. De zijwaartse en verticale schermen zijn allemaal leverbaar met automatische cassettes. Je trekt ze uit en laat ze vanzelf zo weer oprollen net als het snoer van je stofzuigen of de tuinslang.

Het leuke van de Luxxout cassettesBekijk product Pergola zonwering SOLEM TIBELLY - Breedte tot 1 meter / uitval tot 2,5 meter (ACRYL - Luxxout terrasoverkapping) is dat ze modern en vooral slank zijn vormgegeven. Ze vallen hooguit positief op tegen je gevel of onderkant van je dakrand. De dakschermen zijn ook eenvoudig uit- en in te schuiven maar met cassettes zou dat door de vering veel te snel gaan. Met handige schuifstokken of draaisystemen gaat dat misschien wel net zo snel maar vooral ook 100% verantwoord.

Inpasbaar in elk bouwwerk

Heel veel tuiniers bouwden ooit al een eigen tuinhuis of overkapping. Voor de Luxxout schermenBekijk product Windscherm (Vita Soltis 86) tegen wind en zon is dat natuurlijk geen probleem. Voor elke situatie zijn de schermen op maat te maken. Ook bij eerder geplaatste pergola constructies en dwarsbalken in je tuin kunnen de schermdoeken erboven, tussen of onder gemonteerd worden. Onze Appeltern Tuinexperts hebben met de producten van Luxxout al menig bestaande tuin aan nieuw verblijf- en leef comfort geholpen.

LuxxOut - De Tuinen van Appeltern

Op zichzelfstaande bouwwerken

De ontzorging van Luxxout gaat steeds verder. Natuurlijk gaat het nog altijd om wind- en zonneschermenBekijk product Oprolbaar Windscherm 185 cm hoog (Terrasscherm Inova, Vrijstaande opstelling) in talloze maten, kleuren, doorlaatbaarheid en doorzichtigheid. Maar juist ook door hun ervaring en samenwerking met creatieve ontwerpers en hoveniers levert Luxxout nu ook kant en klare schaduw overkappingen. Het doek, de staanders, de liggers, alles in 1 pakket. De materialen zijn van aluminium, duurzaam gecoat en naar wens in elke kleur gespoten. De vormgeving is buitengewoon stijlvol maar vooral ook praktisch. De railsystemen zijn probleemloos en bijna onzichtbaar bevestigd.

Wij zijn nu al benieuwd naar de volgende innovatie van Luxxout!