Kweekkassen voor gezond eten en buitenleven!

Royal Well heeft een kas voor elke tuin en plek.

UNDEFINED

Het kweken van groente is niet meteen heel gemakkelijk maar het is wel heel erg leuk om te doen. En gaandeweg, dat zal je zien, leer je vanzelf de kneepjes van het vak. Verdieping ontstaat zodra de band groeit. Een hobbykas kan helpen je liefde voor buiten zijn en gezond eten, te bevorderen. Royal Well heeft gelukkig zo veel modellen dat er ook een geschikte kweek- of verblijfsruimte in jouw tuinomgeving inpasbaar is. De Tuinen van Appeltern vinden dat de kas eigenlijk ook al een aanvulling is voor je tuinbeleving zonder dat er iets in gekweekt wordt.

Een kas moet dan ook niet ‘bloot’ weggezet worden, maar mooi in het groen ingebouwd worden tussen struiken, borders en (lage) hagen. Je hoeft ook niet meteen te kiezen voor een los staande kas in hout of aluminium. Een muurkas, broeikas of patiokas kan natuurlijk ook. Het gaat erom dat je ontdekt hoe lekker de eerste krop sla, aardbei of tomaat uit je tuin smaakt. Uitbreiding van het kweekgedeelte kan altijd.

Je kunt uiteraard ook meteen kiezen voor de dubbel. Een kas met ruimte om te kweken en om heerlijk weg te dromen bij een pril voorjaarszonnetje. Royal Well heeft naast de min of meer vaste kas opties ook nog tijdelijke mobiele mogelijkheden.

Vanuit foliekassen of folietunnels smaken de druiven heerlijk zoet!

UNDEFINED