Kant en klaar tuinschermen

De tuinafscheiding is heel bepalend bij de sfeer van uw tuin. Uiteraard speelt de mate van begroeiing daarbij een rol maar dan nog wordt de kracht van de wand op de grens met de buren vaak onderschat. Dat kan dus zowel positief als negatief uitpakken voor uw beleving en die van uw buren.

UNDEFINED

Een fraaie tuinmuur of een grijsgrauwe betonplaat kan een heel verschil maken

Een houten tuinscherm heeft alvast een aantal voordelen. Het heeft een natuurlijke uitstraling bij plaatsing. Het kan evt. geschilderd worden, het is eenvoudig plaatsbaar en het is betaalbaar. Het is wel belangrijk dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw keuze en dus dient een houten tuinscherm naast aantrekkelijk ook stabiel en duurzaam te zijn.

In De Tuinen van Appeltern maken we graag gebruik van Hillhout tuinafscheidingen vanweg alle gewenste kwalificaties en de ruime keuze in stijl en functionaliteit. Het hout wat Hillhout verwerkt is FSC® en PEFC gecertificeerd waardoor het zowel qua winning als verwijdering niet bedreigend is voor het milieu. Hillhout heeft compleet dichte schermen maar ook open en halfopen variaties. Veel modellen zijn vanwege standaardmaten met elkaar te combineren.

Uiteraard staat de ontwikkeling van de houten tuinafscheiding bij Hillhout niet stil. Combinaties met beton, lamellen, trellis, deuren en gaaspanelen. De mogelijkheden zijn legio. Een pluspunt van de Hillhout schuttingen is bovendien dat ze in stijl te combineren zijn met plantenbakken, overkappingen en bijv. ook met de buitenkeuken.