In een handomdraai een groene wand!

Maak je omgeving groener met plantenrekken van gebogen betongaas. Dit unieke product met industrieel karakter maakt jouw stadstuin, balkontuin, tuinmuur, binnenplaats of kantoor in een handomdraai groen!

UNDEFINED

B-E-N-D design plantenrekken zijn er in verschillende formaten. De collectie bestaat uit acht wandmodellen en een staand model. De plantenpotten worden meegeleverd met de keuze uit de kleuren bruin, groen, zwart, grijs of cocopot.

B-E-N-D plantenrek

Eenvoud in meervoud

De plantenrekken zijn tijdloos, functioneel, speels, sterk en duurzaam. B-E-N-D maakt gebruik van betonstaal. De betonmatten worden in een speciaal ontworpen ambachtelijke machine gebogen, wat een uniek product met industrieel karakter oplevert. De montage is eenvoudig door middel van twee bijgeleverde schroefogen. Bevestig deze minimaal 30 cm uit elkaar en hang het B-E-N-D plantenrekBekijk product B-E-N-D plantenrek 81 x 122 cm (onbewerkt) op aan de tweede horizontale ligger.

B-E-N-D plantenrek

Een duurzame verticale tuin

De grondstoffen van B-E-N-D kunnen volledig worden hergebruikt zonder hun waarde te verliezen. Voor de verpakking worden minimale hoeveelheden materialen gebruikt. Een groene wand door middel van een plantenrekBekijk product B-E-N-D plantenrek 21 x 122 cm (onbewerkt) is tegenwoordig een populaire trend voor zowel woningen als kantoren. Een groene wand verbetert de luchtkwaliteit en zorgt voor vermindering van stress.

B-E-N-D plantenrek

Kies jouw B-E-N-D plantenrek

De producten van B-E-N-DBekijk product B-E-N-D plantenrek 52 x 122 cm (onbewerkt) zijn in drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Je hebt de keuze tussen onbewerkt, lijnolie en verzinkt. Heb je veel kleuren in je tuin? Dan past het onbehandeld betongaas prachtig bij de kleuren in jouw tuin. De roestlaag die ontstaat, zorgt voor een robuust uiterlijk. Roest laat sporen na, dus let hierbij wel op de ondergrond.

B-E-N-D plantenrek

Wil je een milieuvriendelijke manier om ijzer te verduurzamen? Dit kan met de lijnolie plantrekkenBekijk product B-E-N-D plantenrek 21 x 122 cm (lijnolie). Het uiterlijk van het rek wordt door de behandeling donker glanzend. Op zoek naar een plantenrek wat beschermt is tegen weersinvloeden? Kies dan voor een verzinkt plantenrek. Verzinken geeft een grijzig uiterlijk wanneer ze worden verduurzaamd en beschermt het plantenrek.