Hout dat geen hout is

Welk product heeft wel de uitstraling van hout, maar niet de nadelen?

UNDEFINED

Laat het duidelijk zijn dat hout per saldo een prachtig product is om mee te werken. Het ziet er natuurlijk uit, je kunt er heel veel van maken en het geeft je tuin extra warmte. Bovendien maken houttoepassingen een tuin gewoon leuker om in te verblijven. Helaas zitten er ook een paar kleine nadeeltjes aan sommige houtproducten waar je wat minder vrolijk van zou kunnen worden. Hout ‘werkt’ immers een beetje en het kan gaan scheuren. Het vergrijzen zou een nadeel kunnen zijn, maar zou je ook juist heel mooi kunnen vinden.

Millboard ziet er uit als hout, heeft louter voordelen qua gebruik, maar is eigenlijk geen hout!

We moeten dit even uitleggen. We praten liever niet over kunsthout of technisch hout omdat het daarmee de charme van echt hout verliest. Men denkt al snel dat kunsthout ‘minder’ is dan echt hout. Als we Millboard kunsthout zouden noemen, doen we het product duidelijk te kort. Millboard is zelfs beter dan echt hout. Het is levensechte namaak, kleurecht, heel prettig om op te lopen en heel makkelijk te verleggen in vloeren en vlonders. Je hebt geen last van splinters, scheuren, vlekken, algen en het wordt niet glad. Daarnaast is Millboard bijna onderhoudsvriendelijk door de bovenste poreuze laag van Lastane. Het is in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar, dus voor elke tuin is er wel een toepassing denkbaar.

Wooddeck - De Tuinen van Appeltern

Millboard in De Tuinen van Appeltern

in De Tuinen van Appeltern liggen de producten van Millboard al meerdere jaren maar het ziet eruit alsof ze gisteren gelegd zijn. Wil je eens kijken hoe het er in het echt uit ziet? Het ligt in de Kika Tuin en in de Gelaagde Tuin in Appeltern. Je kunt het natuurlijk zelf in je tuin leggen, maar één van onze Appeltern Tuinexperts kan je hier natuurlijk ook bij helpen. Je kunt hiervoor ook bij Wooddeck zelf terecht.

Over Wooddeck

Wooddeck beschikt over een ruim netwerk van professionele partners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud, Wooddeck kan het allemaal voor je regelen. Millboard is een product van Wooddeck wat kwaliteit, luxe en duurzaamheid uitstraalt.

Wooddeck - De Tuinen van Appeltern

Het is ontworpen voor iedereen die een ultieme mix van prestaties en blijvende natuurlijke schoonheid in zijn tuin wil creëren. Het is gemaakt van zorgvuldig samengestelde grondstoffen. Omdat ze zeker zijn van de goede kwaliteit, geven ze 25 jaar garantie bij particulier gebruik en 5 jaar garantie bij commercieel gebruik op producten van Millboard.