Hedge to go, een kant en klare groene afscheiding!

Hedge to Go is jouw zakelijke partner voor de aankoop van een prachtige, groene haag.

UNDEFINED

Hedge to Go is jouw zakelijke partner voor de aankoop van een Hedera Hibernica. Met zowel hederaplanten als complete hagen voorziet Hedge to Go in alle wensen voor een (kant-en-klare) groene haag. Dit alles voorzien van speciale prijzen voor de zakelijke markt. Zo bied je jouw klanten gemakkelijk een kant en klare, groene schutting op maat aan.

Zakelijke markt

Hedge to Go opereert exclusief op de zakelijke markt. Hierdoor kunnen wij hoveniers en andere professionals voorzien van speciale prijzen, lager dan op de consumentenmarkt. Zo kun jij al je consumenten voordelig voorzien van alle voordelen van een hederahaag. Ze kunnen door de groene schutting bijvoorbeeld genieten van meer privacy, maar ook van meer rust in de tuin. Een hedera als schutting dempt namelijk geluid! Hedge to Go helpt je om jouw tuincentrum compleet te maken.

Hedge to go - De Tuinen van Appeltern

Creëer een Urban jungle, 365 dagen per jaar

Je kan de Hedge to Go het hele jaar door aan je klanten verkopen. Hij kan namelijk ook het gehele jaar geplant worden, met uitzondering van vorstperiodes. Ook in de winter behoudt Hedge to Go zijn mooie, donkergroene blad. Jouw klanten kunnen dus 365 dagen per jaar genieten van hun Urban Jungle. Bovendien is de plant sterk en kan hij tegen vorst. Naast een groene haag kan de Hedge to Go ook ingezet worden als de afscheiding van afvalcontainers, als groen windscherm of ter decoratie van het terras.

Duurzaam

Deze groene haag is duurzaam gekweekt, met veel respect voor de natuur. Het hebben van een groene haag is goed voor de biodiversiteit. Dat betekent dat het hebben van een Hedge to Go bijvoorbeeld vogels, vlinders of bijen aantrekt.