Geen vijverfolie meer in het zicht

Het lelijke van een vijver is zichtbare vijverfolie op de grens van water en land. Eigenlijk kun je dan meteen zien dat de vijver niet natuurlijk is en dat wil niemand.

UNDEFINED

Een vijver moet er op voorhand zo natuurlijk mogelijk uitzien. GardenTS vijverfinish TM is een pasta die op de folie gesmeerd wordt. Daarna worden de bijgeleverde natuursteenkorrels over de folie bestrooid. De vijver ziet er dan heel natuurlijk uit.

Een waterdichte vijver

Een vijver wordt vaak gemaakt van vijverfolie. Soms wordt hij ook gemetseld. Het wil nog wel eens gebeuren dat een vijver na verloop van tijd gaat lekken. Soms door een ongelukje met het plastic fo het verzakken van de constructie. Met GardenTS Vijverfix TM kan de vijver gestuct worden. Hij is dan niet alleen waterdicht, ook keien of tegels kunnen gelijktijdig op de folie vastgelegd worden. De Vijverfix TM werkt alleen op folie en betonmetselwerk.

Waterdicht beton

U kunt zelfs een complete betonvijver maken die waterdicht is. In veel opzichten is de vijvermortel hetzelfde als de vijverfolie. Alleen kunt u met vijvermortel veel meer. Het is constructiemateriaal, net als normale metselspecie maar dan ook voor onder water en permanent waterdicht.