Geen tuin zonder rozen!

Een tuin zonder rozen is bijna niet denkbaar. De roos overleeft alle trends en alle veranderingen in de tuincultuur.

UNDEFINED

Door de eeuwen heen heeft geen enkele bloem meer odes van schrijvers en dichters mogen ontvangen. Geen wonder eigenlijk want een roos heeft drie sterke wapens. Ze bloeien langdurig, ze verspreiden een heerlijke geur en staan ook nog eens stoer en fier overeind.

De standplaats van de roos is door de jaren heen wel veranderd. Stonden ze eerst in keurige vakken in het gras, tegenwoordig worden ze gecombineerd met heesters en vaste planten in kleurrijke borders en zones.

In De Tuinen van Appeltern zijn honderden soorten toegepast van Rozenkwekerij De Wilde. De enige Nederlandse kwekerij met zoveel liefde voor de roos en zo’n divers en uitgebreid aanbod. Honderden soorten allemaal zelf gekweekt, uitgetest en beschikbaar voor elke tuinliefhebber. Want ook u kunt terecht op de kwekerij waar de rozen in vol ornaat staan uitgestald. Rozenbogen, klimrozen, stamrozen, parkrozen en daarbij prachtige accessoires. Rozenkwekerij De Wilde heeft ook een eigen rozentuin waar naast rozen ook tal van heesters, klimplanten en vaste planten toegepast zijn.