Een tuin wordt mooier en gaat langer mee door schilderwerk!

Met betrekkelijk weinig inspanning krijgt uw tuin meer kleur. In De Tuinen van Appeltern geven we een deel van de tuinen jaarlijks een ander tintje door tuinhuizen, muren of pergola’s te schilderen.

UNDEFINED

Eigenlijk moet u al nadenken over het kleurgebruik bij het ontwerp. Vooral als het om grotere oppervlakten gaat.

Voor ons hoeft een eenmaal gekozen kleur niet voor altijd te blijven. Na een aantal jaren vinden we het leuk en spannend om een nieuwe kleur uit te proberen. Een beetje zoals in huis waar het interieur ook van tijd tot tijd verandert.

In De Tuinen van Appeltern werken we met producten van Global Paint. Niet alleen voor de kleur maar ook om hout en andere materialen te beschermen of op te frissen. Global Paint heeft alle denkbare middelen zoals grondverf, primers, metalics, muurverven, betonverven, lakken, transparante vernis enz. enz. Elk jaar pakken we een aantal tuinen en constructies aan. We hoeven niet bang te zijn voor achterstand of achterstallig onderhoud. De verwerking zorgt immers voor een langdurige onaantastbaarheid. Hun expertise zorgt voor de nieuwste trends en toepassingen. Het spuitconcept van Global Paint is daar een prachtig voorbeeld van.