Een snelle tuin make-over, hoe doe ik dat?

Ben je in het algemeen blij met je tuin, maar ben je wel toe aan wat verandering? Lees dan snel verder hoe jij op een snelle manier een kleine make-over kunt geven aan je tuin!

UNDEFINED

Wel het gevoel dat je een compleet nieuwe tuin hebt, maar niet de benodigde investering qua tijd en geld. Kies zelf welke van onze ideeën jij gaat doorvoeren en vervolgens kun jij heerlijk genieten in je tuin!

Beits je schutting

Beschik je over een houten schutting? Kies dan voor het aanbrengen van een beits om op een snelle en efficiënte manier je tuin een compleet andere uitstraling te geven! Momenteel zijn met name grijze (probeer eens antraciet of het zachtere toscane grijs) en zwarte beits erg populair, waardoor je tuin een strakke en stoere look krijgt.

Verlichting in je tuin - De Tuinen van Appeltern

Verlicht je tuin

Verlichting heeft een grote impact op de algehele sfeer van je tuin. Kies voor een industriële hanglamp boven de tuintafel, het ophangen van een snoer met lampjes, of kies voor het plaatsen van lampenBekijk product SELVA zwart (3080) op de grond. Zorg er wel voor dat je de snoeren op een juiste manier verwerkt, want je wil natuurlijk niet dat je nieuwe verlichting kapotgaat.

Focus op details - De Tuinen van Appeltern

Focus op de details

Meerdere kleine veranderingen zorgen ook voor een groot verschil! Kijk dus eens naar nieuwe kussens voor je lounge set, of een mooi canvas voor aan de binnenkant van je overkapping. Deze details lijken misschien niet van groot belang, maar al met al zullen ze een groot effect hebben op de algehele uitstraling van je tuin!

Ga voor groen - De Tuinen van Appeltern

Ga voor groen

Kies voor planten in potten om op een snelle manier meer groen terug te laten komen in je tuin. Strakke en betonnen potten of plantenbakken staan mooi in een moderne tuin, kies voor houten bloembakken als je een authentieke uitstraling wenst. Ook de verticale tuin is (letterlijk) in opmars. Speel met trellis of hang bloembakken aan de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem je meubels - De Tuinen van Appeltern

Neem je meubels onder handen

Het is een optie om een schutting te beitsen, maar vergeet je houten tuinmeubelen niet! Zo hebben veel van onze klanten dit jaar hun houten meubelen voorzien van een witte beits, dit geeft een mooie en frisse look aan je tuin. Wit te saai voor je? Je kunt werkelijk alle kanten op met de trendy kleuren van het seizoen. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van zonnegeel en blauw. Zomerser kan het niet!

Liever drastischere veranderingen doorvoeren?

Wil je toch liever drastischere veranderingen doorvoeren in je tuin, maar twijfel je of het qua uiterlijk past in je tuin? Probeer dan de nieuwe app van NuBuiten en ontdek zelf hoe hun assortiment in jouw tuin staat!