Een moderne tuin inrichten!

Ben jij in het bezit van een moderne en strakke tuin, maar weet je niet welke stijl tuinmeubelen en accessoires het beste bij jouw tuin passen? In deze blog geef ik je het antwoord!

UNDEFINED

Allereerst te beginnen met de kleuren. In een moderne tuin zijn de kleuren groen, wit, grijs en zwart erg populair. De kleur groen vind je vaak terug in planten of struiken. Daarnaast zie in een moderne tuin vaak een groene haag. Gekleurde bloemen of accessoires zie je amper in moderne tuinen. Veelal worden de kleuren zwart en wit gebruikt. Ook de kleur grijs zie je vaak terug, deze kleur wordt veel gekozen voor de betegeling.

In een moderne tuin horen uiteraard ook tuinmeubelen met een moderne uitstraling. Denk aan materialen als RVS of aluminium. De keuze voor Roest Vast Staal is erg logisch als je weet dat deze meubelen naast de moderne uitstaling ook erg onderhoudsarm zijn. Ken jij de RVS tuinsets van Bernstein al? Het frame van de diningstoelen bestaat hierbij altijd uit RVS in combinatie met wit, grijs of zwart textileen. Door de tuinstoelen aan een Bernstein diningtafel te plaatsen, creëer je een strak en modern geheel. De diningtafels van het merk Bernstein zijn te herkennen aan het RVS frame in combinatie met een takhouten- of granieten tafelblad.

Naast een moderne diningset kun je natuurlijk ook kiezen voor een loungeset met een moderne uitstraling. Moderne loungesets zijn veelal gemaakt van aluminium. Dit materiaalsoort straalt rust uit en door de goedgevulde zit- en rugkussens kun je heerlijk onderuit zakken. Moderne loungesets zijn een geweldige toevoeging voor jouw tuin.

Kies jij voor een diningset of een loungeset in jouw moderne tuin?