Een kant en klare groene afscheiding!

Op zoek naar een groene afscheiding in jouw tuin, terras of balkon? De kant en klare groene hagen van Hedge to Go zorgen voor een snelle en gemakkelijke (erf)afscheiding.

UNDEFINED

Een groene (erf)afscheiding

De slimmigheid zit in het gaasframe wat tegelijkertijd ook een plantenbak is. De planten groeien op de kwekerij en worden vervolgens compleet met kluit en al tussen de palen geplant. De afscheidingen zijn in een vaste maat van 120 bij 180 centimeter te verkrijgen. De hagen zijn makkelijk aan te planten, geven direct een dicht resultaat en zijn in principe mee te nemen als je weer gaat verhuizen. In De Tuinen van Appeltern zijn de groene hagen van Hedge to Go te bewonderen.

Hedge to Go - De Tuinen van Appeltern

De meest probleemloze groene haag

Wil jij meer privacy in jouw tuin? Hedge to Go biedt een kant en klare oplossing voor jouw tuin, terras of balkon. Deze groene haag van het type ‘Hedera HibernicaBekijk product Hedera Hibernica (Klimop, Efeu, Atlantic ivy, Irish ivy)’ is van super kwaliteit en uitermate geschikt voor een snelle, groene begroeiing van jouw schutting of wand. De Hedera groeit gelijkmatig en geeft een groene (erf)afscheiding. Bij verkoop kun je kiezen tussen verschillende lengtes gevarieerd van 90 centimeter tot 2 meter. De klimplant groeit ongeveer een meter per jaar en er zijn ongeveer vijf planten per meter nodig. Groeit de plant niet goed? Een beetje mest doet vaak wonderen! Binnen drie jaar is de hedera volledig dicht gegroeid. Ook is het mogelijk om de plant het hele jaar door te snoeien. Daarnaast zijn de meeste hedera’s voldoende winterhard in ons klimaat.

Duurzaamheid in jouw tuin

De kant en klare groene afscheidingen van Hedge to Go zijn niet alleen gemakkelijk, maar ook duurzaam. De groene hagen zijn duurzaam gekweekt, met veel respect voor de natuur. Daarnaast is een Hedge to Go is goed voor de biodiversiteit. Dat betekent dat het bijvoorbeeld vogels, vlinders of bijen aantrekt!