Een groene tuinafscheiding in 60 minuten!

Op zoek naar een groene tuinafscheiding, maar geen groene vingers? Geen enkel probleem! Dankzij Hedge to Go heb je eenvoudig en snel een groene schutting!

UNDEFINED

Wij begrijpen dat niet iedereen onnodig veel tijd aan het plaatsen van een scheiding wil besteden. Gemak dient ten slotte de mens. Om die reden is de kant en klaar haag in het leven geroepen. Zo heb je binnen 60 minuten je eigen haag gezet.

Er is in tien jaar veel veranderd in de tuinwereld. Moest je voor die tijd nog een paar jaar geduld hebben om je volledig vrij te kunnen voelen je tuin, tegenwoordig ben je met de volledig begroeide Hedera panelen van Hedge to Go in één keer klaar en zit je volledig vrij.

WAAROM EEN HEDERA HAAG?

Er zijn tientallen plantsoorten om een haag mee te maken. Allemaal hebben ze een eigen specifieke meerwaarde voor in de tuin; de kleur, groeisnelheid, geur, vorm, het wel of niet behouden van het blad in de winter en natuurlijk het benodigde onderhoud.

Hedge to Go - De Tuinen van Appeltern

Op veel onderdelen scoort de klimop (Hedera Hibernica) hoog. Het heeft natuurlijk alles met smaak te maken, maar een klimophaag kun je heel gemakkelijk bijhouden met knippen. Eén keer per jaar is voldoende, en er is niets aan de hand als je een keer een snoeibeurt over zou slaan. Je kunt de haag makkelijk op 20 cm breedte houden en ook de hoogte is geen probleem. De klimop haag is zomer- en wintergroen, kan heel goed tegen vorst en kan ook goed tegen hitte en droogte. De haag groeit goed in de zon, maar ook in de schaduw.

Hedge to Go - De Tuinen van Appeltern

In kleine tuinen is de klimop haag erg geschikt omdat hij nauwelijks plaats in neemt en andere planten heel dicht bij de haag kunnen groeien. De klimop wortelt niet breed en neemt geen vocht weg voor de rest van de beplanting. Vogels hebben in de haag voldoende beschutting en voelen zich samen met de vlinders en bijen helemaal thuis in de klimop.

Een groene tuinafscheiding in 60 minuten!

Bekijk onderstaand instructiefilmpje, hierin wordt in een aantal duidelijke stappen simpel uitgelegd hoe jij jouw Hedge to Go, de kant en klaar hederaschuttingBekijk product Kant en Klaar haag Hedera helix Hibernica 120 x 180 cm (per stuk), kan plaatsen. Erg makkelijk en meteen volop privacy!

De kant en klaar haag wordt vers vanuit de kwekerij eventueel bij je thuis bezorgd. Doordat je bestelling vaak al de volgende dag wordt verzonden, kun je in no time thuis aan de slag.

Mocht de leverdatum je niet goed uitkomen, dan kun je dit in het bestelproces al aangeven. Je kiest hierbij zonder problemen een andere leverdatum, waarna de haag op de gewenste dag voor je deur staat.

Ben je klaar voor een groeneschutting? Wij helpen je graag!