Een duurzame aanleg

De aanleg van een tuin oftewel de realisatie van het ontwerp is iets wat liefst meteen ook goed moet zijn en ook voor tientallen jaren goed moet blijven.

UNDEFINED

Dutch Quality Gardens Hoveniers hebben een gedegen praktijkervaring in de tuinaanleg. Het zijn alleskunners op het gebied van grondwerk, constructie, technische zaken en uiteraard het groen.

Zonder beplanting geen tuin, maar zonder een vlakliggend terras of natuurlijk ogende vijver is uw tuinplezier ook niet compleet. De Dutch Quality Gardens Hovenier maakt u al tijdens het ontwerpproces deelgenoot van de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk. De gewenste privacy maar ook de door u afgebakende zorgtijd spelen daarin een belangrijke rol. Tijdens de aanleg wordt daar door de Exclusief Geselecteerde Hovenier dan ook extra op gelet.

Een tijdloze en onderhoudsarme constructie van tuinafscheidingen of bouwwerken zijn vanzelfsprekend, maar ook de hoogtes van borders en gazonranden kunnen een rol spelen. Het maakt overigens niet uit wie de uitvoer ter hand neemt. Als het maar op de juiste manier gebeurt. De Exclusief Geselecteerde Hovenier adviseert u graag ook als u zelf aan de slag wilt.