Duurzaam Dutch Design in de tuin!

Een fijne kruidentuin, stijlvolle blikvanger of een stoer statement in je tuin of op je balkon, een Mengelmoes Groentafel past in iedere omgeving, van landelijk tot modern. Mengelmoes Groentafels zijn duurzame plantenbakken op hoogte van aluminium en staal in een tijdloos design.

UNDEFINED

Mengelmoes wordt vaak gebruikt voor kruiden. Lekker dicht bij de keukendeur heb je altijd je verse kruiden bij de hand. Je gaat er gegarandeerd lekkerder van koken! Groenten en (eetbare) bloemen passen ook mooi, maak bijvoorbeeld een vrolijke mix met uitbundige bloeiers. Zo trek je bijen en vlinders en draag je bij aan de biodiversiteit in de buurt!

Mengelmoes - De Tuinen van Appeltern

Tuinieren op hoogte

Met zijn robuuste design is de MengelmoesBekijk product Mengelmoes 150 cm niet alleen heel mooi om te zien, maar zeker ook fijn om lekker op hoogte te werken. Met tuinieren op hoogte heb je een langer groeiseizoen omdat de verhoogde bak in het voorjaar sneller opwarmt door de zon en de warmte van de lucht. Daarnaast heb je minder last van inwaaiende onkruidzaden, slakken en ander ongedierte.

Mengelmoes - De Tuinen van Appeltern

Duurzame materialen

De opbouw van de Mengelmoes GroentafelBekijk product Mengelmoes 230 cm is uitgevoerd in gepoedercoat aluminium waardoor hij mooi op kleur blijft. Aluminium is sterk, roest niet en is nagenoeg 100% recyclebaar. Ideaal dus voor buiten, zomer en winter. Je hebt gegarandeerd vele jaren plezier. Verkrijgbaar in drie maten, 100 cm, 150 cm en 230 cm. De accessoires zoals de werkplank, bijenhotel of het bijpassende tuingereedschap maken het helemaal af.

UNDEFINED