Dutch Quality Gardens hoveniers, uw garantie op Tuingeluk!

Al vanaf het prille begin van De Tuinen van Appeltern vonden we het niet alleen belangrijk om u te inspireren maar ook dat u geholpen kunt worden bij het realiseren van al uw idee├źn en wensen.

UNDEFINED

We doen dat door u zo breed mogelijk te informeren over alles wat er komt kijken bij ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Daarnaast willen we u graag in contact brengen met vakkundige en creatieve bedrijven die u kunnen helpen als daar behoefte aan is.

We zijn daarvoor op zoek gegaan naar gepassioneerde gekwalificeerde bedrijven waar we met een gerust hart naar kunnen verwijzen. Uiteraard hebben we daarvoor een aantal criteria opgesteld en zijn we de bedrijven en hun gemaakte tuinen ook uitgebreid gaan bekijken. Inmiddels zijn er meer dan 45 bedrijven geselecteerd waarvan wij zeker weten dat ze u met raad en daad terzijde kunnen staan en u per saldo gelukkig gaan maken met uw tuin.

De Dutch Quality Gardens Hoveniersbedrijven geven ieder weekend (van april tot en met oktober) vrijblijvend advies vanuit aan de hoveniersbalie. U kunt terecht met al uw vragen over de aanleg en onderhoud van uw tuin en/of balkon.