Duik de herfst in met Betafence!

Het wordt vroeger donker en jouw groene tuin transformeert zich in een tuin vol herfstkleuren.

UNDEFINED

Bomen verliezen hun bladeren en.. die moeten opgeruimd worden! Met deze donkere dagen in het vooruitzicht wil je graag genieten van de laatste warme zonneschijn. Dit graag in een veilige omgeving.

CreaZen: speels karakter gebaseerd op natuur!

Ben je op zoek naar een klassieke maar toch moderne tuinafsluiting? Wat denk je van de Betafence CreaZen tuinafscheiding? Dit decoratief spijlenhekwerk geeft het klassieke concept een moderne look dankzij de kris-kras door elkaar lopende lijnen. In combinatie met de Bekafix palen en de onzichtbare bevestigingen garandeert de CreaZen een gestroomlijnde omheining.

Betafence CreaZen
Betafence CreaZen

WAAROM KIEZEN VOOR CREAZEN?

  • Design;
  • Creatieve toepassing;
  • Kwaliteit;
  • Eenvoudige installatie;
  • Bijpassende CreaZen draaipoort.

Hersftonderhoud in je tuin

Bladeren van bomen laat je best niet te lang op jouw gras liggen... Het zou wel eens kunnen verstikken. Raap de bladeren minstens één keer per week op en voorkom dat schimmels jouw gazon aantasten!

Een compostsilo (80 x 80 x 80 cm) bestaat uit enkel vier panelen en vier verbindingsstaafjes. Meer heb je niet nodig! Zo'n silo kan je algauw niet meer missen, want het is de ideale verzamelplaats voor bladeren en tuinafval.

Betafence Compostsilo

Is deze afmeting te klein en bepaal je liever zelf het formaat van je compostsilo? Met de smallere mazen van de Zenturo Super panelen, zijn ze uitermate geschikt voor gevulde wanden. In combinatie met het Zenturo paalconcept en bijhorende spinklemmen en afstandshouders plaats je snel en gemakkelijk jouw zelf gemaakte compostsilo van Zenturo Super panelen.

Betafence Zenturo Super gevulde wand
Betafence Zenturo Super gevulde wand

Betafence Herfsttip

Het is niet onverstandig om even stil te staan bij een dakgootbescherming. De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een lastig en soms ook een gevaarlijk karweitje. Met een Casanet van Betafence kan je creatief aan de slag gaan en creëer je in no-time jouw dakgootbescherming. Het zal je uren werk besparen!

Betafence Casanet

Zou je graag je eigen Betafence omheining visualiseren in jouw herfsttuin? Simuleer omheiningspanelen, tuindraad op rol, of bijvoorbeeld bijbehorende poorten. Kies de kleur en gewenste afmetingen en in slechts enkele ogenblikken heb je een voorstelling van je zelfontworpen Betafence-omheining rond jouw huis en tuin. Ontdek hier de Betafence configurator!