Direct een groene haag!

Het hoort een beetje bij onze ‘snelle’ tijd. Toch zijn er altijd al wel tuiniers geweest zonder geduld die direct een volwaardige tuin of haag wilden hebben.

UNDEFINED

Kwekerij QuickHedge is daar helemaal voor uitgerust met hun hagen aan één stuk. Op hun kwekerij kweken ze geen afzonderlijke planten waar vervolgens een haag van gemaakt wordt.

Nee, ze kweken complete, kilometers lange hagen die op elke gewenste lengte bij u thuis geleverd worden. De hagen, inmiddels in meer dan 25 soorten, worden zo’n 5 tot 6 jaar op de kwekerij verzorgd. Ze worden 2 tot 4 keer per jaar geknipt, bemest en rond gestoken. Een gegarandeerde hergroei .

Na bestelling worden ze in stukken van ± 1 meter in speciale dozen op transport gezet en bij u incl. doos en druppelbevloeiing in de grond geplaatst. Het planten van zo’n haag is overigens een specifiek hovenierswerkje. Zij gaan de 150 kg wegende elementen met speciaal gereedschap te lijf. De dozen rondom de kluit zijn biologisch afbreekbaar en zorgen er bij de aanplant voor dat de grond goed in de wortels blijft zitten zodat ze feitelijke gewoon doorgroeien. Na enige tijd ‘verdwijnt’ de doos vanzelf. Onze Appeltern Tuinexperts helpen u hier graag bij. Kwekerij Quickhedge B.V. levert de hagen in binnen- en buitenland.