De toepasbaarheid van Millboard

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en vervaardigd het te overtreffen.

UNDEFINED

Millboard, een prachtig merk buitenvloerenBekijk product Enhanced Grain – Golden Oak (Millboard) uit de UK. Een bedrijf dat zich bekommert om de impact die het op de natuur heeft. The Millboard Way; zo duurzaam mogelijk zijn én ervoor zorgen dat de klant het beste product ontvangt.

Wooddeck Millboard - De Tuinen van Appeltern

In tegenstelling tot conventionele terrasplanken is MillboardBekijk product Enhanced Grain – Smoked Oak (Millboard) bijna niet van echt te onderscheiden, rot niet, heeft nauwelijks onderhoud nodig en trekt niet krom. Naast de UV- en weersbestendigheid is het ook vlekbestendig. Tevens krijgt alg geen kans zich te hechten door de speciale Lastane toplaag.

Wooddeck Millboard - De Tuinen van Appeltern

Naast het terras- en vlonderwerk van MillboardBekijk product Weathered Oak - Driftwood (Millboard) zien we een andere trend (blijvend) opkomen. Dit door de planken op een andere manier in te zetten als een “standaard” terras of steiger. Het is mooi om te zien hoe creativiteit de toepasbaarheid van Millboard vergroot. De voordelen die het biedt zijn uiteraard niet alleen van toepassing op de buitenvloeren. Wat te denken van gevelbekleding, schuttingen, borderranden, luxe bloembakken, (terras-)tafels en bankjes. Ze verkleuren nauwelijks, zijn splintervrij en hebben zowel bij nat en droog een hoge anti slip en zijn makkelijk schoon te maken zonder chemicaliën.

Wooddeck Millboard - De Tuinen van Appeltern

Ook de combinaties die te maken zijn tussen vloeren, wanden en andere toepassingen vergroten de creativiteit en kunnen zorgen voor net die extra finesses in jouw tuin of buitenverblijf.

Wooddeck Millboard - De Tuinen van Appeltern

Twijfel je tussen kleuren?

Vraag bij ons 3 gratis samples aan en wij sturen je deze gratis toe!
>> Gratis samples aanvragen