Carpet Stones, het makkelijkste bestratingsmateriaal!

Unieke bestrating wat makkelijk toe te passen is doordat de stenen met elkaar verbonden zijn. Carpet Stones zijn handzame elementen om snel en eenvoudig een oprit of terras met klasse te realiseren.

UNDEFINED

Carpet StonesBekijk product Carpet stones type E21 Roodbruin per stuk (2 cm dik) hebben het mooie, exclusieve karakter van een natuursteen. De hoofdbestanddelen zijn kwartszand en basalt, hoogwaardige kleurpigment in combinatie met een verdichte oppervlakte structuur. Deze bestanddelen staan aan de basis van een onverwoestbare sterke, duurzame en schitterend mooie Carpet Stone.

Hoe pas ik Carpet Stones toe?

Om ze te leggen moet je hetzelfde doen als bij een tegel of stenen. Het zandbed moet voldoende dik zijn (afhankelijk van het gebruik), stevig verdikt en volkomen uitgevlakt. Op deze strakke zandbaan rol je de maatjes gewoon uit en sluit ze steeds op eenzelfde afstand op elkaar aan.

De matten grijpen in elkaar door hier en daar een keitje los te knippen. Elke paal kan ingepast worden, ook aan de randen kan het straatwerk steeds op kei grootte afgesloten worden. Als alle keitjes liggen kun je kiezen voor het vullen van de voegen met een vast voegmiddel of met een hele fijne, losse splitsoort.

De Carpet Stones elementen zijn speciaal ontworpen om ze telkens in elkaar te laten grijpen en op elkaar aan te laten sluiten zodat er een homogene en harmonieuze bestrating ontstaat. Of het nu een tuinpad, terras of oprit is, Met Carpet StonesBekijk product Carpet stones type E21 Antraciet per stuk (2 cm dik) creëer je in no-time, tegen betaalbare aanlegkosten, een bestrating met klasse!

Carpet Stones - De Tuinen van Appeltern

Door de verschillende elementen, waarin Carpet StonesBekijk product Carpet stones type E44 Grijs Naturel (Cirkelverband, per stuk) verkrijgbaar zijn, zijn bijna oneindig veel ideeën realiseerbaar. Recht, strak, modern, nostalgisch, romantisch of rond. Het is mogelijk! Carpet Stones zijn daarnaast ideaal te combineren met andere soorten bestrating waardoor er een gevarieerde een speelse omgeving ontstaat.

Minder precisie en aandacht nodig!

In De Tuinen van Appeltern waren we er al lange tijd naar op zoek. Het lastige van oud plaveisel was dat elk steentje met veel aandacht en precisie in het zandbed geklopt moet worden. Het was niet alleen veel passen en meten in de breedte maar ook in hoogte van het brokje natuursteen. Onze productpartner Carpet Stones heeft dat probleem voor ons opgelost door een melange van even hoge gietbetonnen keitjes prefab op matjes te plakken!