Buitenruimte op maat gemaakt, in uw stijl en tuin!

Lang niet elke tuinbezitter is zich bewust van het effect van een bouwwerkkeuze.

UNDEFINED

En dan bedoelen we niet alleen het esthetische gevolg qua sfeer en uitzicht maar ook de gevolgen voor de beplanting, de hagen, de schaduwvorming enz.

Neem alleen al de hoogte van een bouwwerk en de dakvorm. Ze zijn alles bepalend voor de inhoud en functie van het gebouw maar ook voor de beleving in de rest van de tuin. En dan hebben we het nog niet over de materiaalkeuze en de grootte van ramen, daklijst enz.

We gaan er van uit dat er heel veel kant en klaar modellen te koop zijn die aan uw criteria qua functie, inpassing en effect kunnen voldoen. Maar vaak ook is het raadzamer om bij uw specifieke wensen en ontwerp tijdig een tuinhuisbouwer te betrekken. Die kan de buitenruimte voor u in exact de juiste stijl en maatvoering ontwerpen en bouwen.

Vanuit De Tuinen van Appeltern bevelen we graag Jan de Boer Tuinhuizen bij u aan. Voor Appeltern dachten ze al mee in diverse ontwerpen. En ook voor uw tuin dragen ze graag een steentje bij. Of het nu gaat om een opbergruimte, een prieel, een buitenverblijf, carport of werkruimte, alles is mogelijk. Elke wens een nieuwe uitdaging. U moet ook eens gaan kijken in hun sfeervolle showroom in Wijchen. Daar treft u ook nog leuke suggesties voor de aankleding en ideeën hoe u het buitenverblijf (langer) kunt veraangenamen.