Bouwen met Rhododendrons

De Rhododendron is een fantastische plant. Het is een gestage groene groeier die ook nog eens één keer per jaar uitbundig bloeit. Een prima struik als achtergrond voor uw borders op kleur maar ook als tuinafscheiding en volume-element in het landschap.

UNDEFINED

Kwekerij De Valouwe heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van kweken en toepassen van Rhododendrons. De wolken in De Tuinen van Appeltern komen ook van hen.

Denk niet dat ze in uw tuingrond niet willen groeien want Rhododendrons groeien overal. Een kwestie van soortkeuze en een afgestemd grondbed van turf bovenop de bestaande grond van uw tuin.

De Valouwe richt zich meer en meer op het ‘bouwen met Rhododendrons’. Het kan daarbij gaan om hagen, ‘muren’ of ‘wolken’. Ze planten (bouwen) de Rhododendrons zelf en geven 3 jaar garantie op het aanslaan. Kwekerij De Valouwe levert Rhododendrons in allerlei maten tot wel 4 m hoog. Een prachtig natuurlijk instrument om meteen veel body in uw tuin aan te brengen. Na de aanplant komen de kwekers (bouwers) van De Valouwe desgewenst jaarlijks bij u langs om evt. snoei- of bemestingswerkzaamheden uit te voeren.