Authentieke houten constructies en tuingebouwen

Als u echt iets bijzonders wilt in uw tuin moet u eens met Harry Aalberts van Aalberts Hout gaan praten. Harry is van oorsprong aannemer met een specialisatie in restauratie en renovatie van weeshuizen van voor 1940.

UNDEFINED

Zijn voorliefde voor historische constructies en houtbewerking hebben er voor gezorgd dat Aalberts Hout nu bekend staat als leverancier van authentieke, origineel ogende zaken voor binnen en buiten.

Kasten, blokkozijnen, boeren schuren, prielen, tuinhuizen, loofbogen en pergola’s. Het inlands Larix hout dat veel verwerkt wordt komt uit zijn eigen zagerij en drogerij. Zijn buitengewone kennis en ervaring op het gebied van houtbewerking en constructies deelt Harry graag op de Houtacademie middels cursussen en workshops aan doe-het-zelvers en timmerlieden.

Aalberts Hout

Bekijk de houtconstructies in Appeltern!

Aalberts Hout heeft een aantal eigen modellen zoals het Lutje Hoeske en de Baraka, een draaibaar tuinhuisje. Uiteraard denkt Aalberts Hout graag met u mee en zet uw ideeën graag om in concrete ontwerpen. In De Tuinen van Appeltern staan meerdere Aalberts Hout huisjes waarbij het prieel aan de Wetering door niemand voorbij gelopen wordt.