Appels uit eigen tuin!

Genieten van fruit uit eigen tuin is nóg makkelijker!

UNDEFINED

MiniTree (de kwalitatief hoogwaardige mini-appelboom die de afgelopen jaren de harten van vele mensen veroverde) heeft namelijk een compleet vernieuwde website. De nieuwe site is duidelijker, gebruiksvriendelijker én staat boordevol informatie. Zodat de MiniTree gegarandeerd een sieraad is én blijft voor uw tuin!

Minitree - De Tuinen van Appeltern

MiniTrees zijn door hun compacte formaat dé ideale appelboompjes voor een fruithaag. Ieder seizoen zorgen ze voor een ander aanzicht: prachtige bloesem in het voorjaar en heerlijke appels in het najaar. Een MiniTree fruithaag is onderhoudsvriendelijk, makkelijk én gezond en is te plaatsen voor een muur, in de tuin, maar bijvoorbeeld ook als afscheiding.

Minitree - De Tuinen van Appeltern

MiniTree appelbomen groeien kolomvormig. Iedere boom heeft slechts 40 tot 50 cm ruimte nodig in de breedte. De bomen groeien langzaam, waar door de appels binnen handbereik blijven. De hoogte van de bomen kun je uiteindelijk zelf bepalen door bij de gewenste lengte de top schuin af te knippen. Je kunt kiezen voor een fruithaag van één ras (kies dan voor een zelfbestuiver) of een mix van rassen.