Anti-onkruiddoek en wortelwerende folie

Om onkruid tegen te gaan tussen planten, onder vlonders en in het grind, heeft RootBarrier diverse onkruidwerende producten op rollen beschikbaar.

UNDEFINED

Er zijn twee soorten onkruid. Het eenjarige onkruid wat ontstaat door ronddwalende zaadjes die gaan kiemen en de wortelonkruiden die je bovengronds best kunt afschoffelen maar onderin gewoon verder wortelen om daarna weer opnieuw uit te schieten.

Om de twee soorten onkruid tegen te gaan tussen planten, onder vlonders en in het grind, heeft RootBarrier diverse onkruidwerende producten op rollen beschikbaar. De doeken en folies zijn voor iedereen makkelijk toepasbaar. Ze zijn duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar!

NIEUW! Anti-onkruiddoek dat langzaam vergaat!
Anti onkruiddoek wordt vaak gebruikt bij de inplanting van taluds of slootkanten. Het anti onkruiddoek wordt dan aangelegd en vervolgens worden er planten in aangebracht die langzaam het hele talud gaan bedekken. De traditionele doeken bleven voor altijd onder de planten zitten, terwijl hun functie, het tijdelijk weren van onkruid al lang niet meer nodig was. Met het nieuwe Biocovers® van RootBarrier is dat probleem van achterblijvend ‘plastic’ verholpen. Immers Biocovers® wordt 100% afgebroken omdat het compleet plantaardig is samengesteld. Een geweldige, milieuvriendelijke uitvinding waar iedereen blij van wordt.