3 residentiële Betafence omheiningen in de hoofdrol!

Plannen om een nieuwe omheining te plaatsen? Of je nu zoekt naar een afrastering voor de tuin, je terras of het balkon, Betafence biedt een ruim assortiment kwaliteitsomheiningen aan interessante prijzen.

UNDEFINED

Voor elke toepassing, voor ieders smaak heeft Betafence de juiste oplossing. We zetten er graag drie in de kijker: HoriZen voor meer privacy, de geluiddempende Gabion Stonewall en de stevige Bekafor Classic. Aan jou de keuze!

HoriZen

Een uitgebreid assortiment privacy systemen met eindeloze toepassingsmogelijkheden: ontdek HoriZen. Resulterend in een gepersonaliseerde omheining voor elke locatie is de HoriZen beschikbaar in vier esthetische afwerkingen (Composiet, Alu, Glas en Laminaat), met diverse trendy designs en in een waaier van hedendaagse kleuren. Tal van decoratieve accessoires en slimme features, de verschillende afmetingen en de specifieke paaltypes & draaipoorten maken het plaatje compleet.

HoriZen - Betafence

Gabion Stonewall

Op zoek naar rust in de tuin? Gabion Stonewall is een doeltreffende, individuele geluiddempende oplossing rondom huis en tuin. Testen in een erkend labo, volgens de ISO norm 10140-2 hebben bewezen dat de wand het directe geluid halveert (wanddikte: 30 cm, vulling: lavastenen).

Gabion Stonewall - Betafence

Bekafor Classic

Dé klassieker van de klassiekers: de Bekafor Classic tuinomheining. Een veilige en duurzame paneelafrastering met beugels. Dankzij de horizontale versterkingen is deze afrastering extra stevig! Ook de prikkels dienen als extra beveiliging tegen ongewenste indringers. Het stevig rasterwerk is niet alleen een garantie voor een goed beschermde omgeving, maar zorgt ook voor sluitend en transparant geheel.

Bekafor Classic - Betafence

Conclusie? Een tuinomheining voor een écht thuisgevoel!
Ben je opzoek naar meer? Neem een kijkje op de Betafence website en laat je inspireren.