Persoonlijk onafhankelijk tuinontwerpadvies voor doe-het-zelvers en tuinstarters. Ieder weekend te reserveren.

Van idee naar ontwerp

Wilt u een creatief idee voor uw tuin? Of heeft u wel een idee, maar weet niet hoe dit in de tuin toe te passen? Laat dan bij de Schetsservice een tuinschets maken bij een van onze ervaren tuinontwerpers.

In De Tuinen van Appeltern kunt u in de maanden maart tot december iedere vrijdag t/m zondag en op feestdagen een afspraak maken met de Schetsservice. Op basis van uw wensen en situatie ontvangt u aan het eind van uw afspraak een overzichtelijke en creatieve tuinschets.

Wenst u een meer uitgewerkt advies? Ook dat is mogelijk in overleg met uw ontwerper!

© Jeffrey de Grijs
© Jeffrey de Grijs

Kosten

De kosten voor een uur persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies -inclusief het maken van een tuinschets- bedragen € 90,- exclusief de entreekosten voor De Tuinen van Appeltern. Deze dienen bij binnenkomst voldaan te worden bij de kassa. De schetsservice vindt plaats in het schetspaviljoen in het park.

Brochure

Wilt u meer weten over de Schetsservice? Download dan onderstaande brochure met daarin uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de Schetsservice.

Afspraak maken

Gedurende de maanden dat De Tuinen van Appeltern geopend zijn, kunt u online een afspraak maken voor de Schetsservice. Op ons afsprakenrooster kunt u zien welke uren nog vrij zijn. Wanneer er al afspraken staan, verzoeken wij u vriendelijk een aansluitend uur te reserveren.

Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan via 06 205 42 310.

Voorkeursdatum en voorkeurstijd
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen