Persoonlijk onafhankelijk tuinontwerpadvies voor doe-het-zelvers en tuinstarters. Ieder weekend te reserveren.

Van idee naar ontwerp

Wilt u een creatief idee voor de tuin? Heeft u wel een idee, maar weet niet hoe dit in de tuin toe te passen? Laat dan bij de Schetsservice een tuinschets maken bij een van onze ervaren tuinontwerpers.

Wanneer De Tuinen van Appeltern geopend zijn, kunt u in het weekeinde en op feestdagen een afspraak maken met de Schetsservice. Uw schetsafspraak vindt plaats in het schetspaviljoen in het park.
Let op: Het schetspaviljoen ligt op 10 minuten loopafstand van het entreegebouw. Heeft u een afspraak op het eerste uur, wilt u dan 10 minuten van te voren aanwezig zijn bij de receptie in het entreegebouw, zodat de schetsafspraak op tijd kan beginnen.

Op basis van uw wensen en situatie ontvangt u aan het eind van de afspraak een overzichtelijke en creatieve tuinschets.
Wenst u een meer uitgewerkt advies? Ook dat dat kan! Vraag uw ontwerper naar de mogelijkheden.

© Jeffrey de Grijs
© Jeffrey de Grijs

Kosten

De kosten voor een uur persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies -inclusief het maken van een tuinschets- bedragen in 2020 € 95,-. Dit bedrag is exclusief de entreekosten voor De Tuinen van Appeltern. Deze dienen apart bij binnenkomst voldaan te worden bij de kassa.

Brochure

Meer weten over de Schetsservice? Download dan onderstaande brochure met daarin uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de Schetsservice.

Afspraak maken

Op het afsprakenrooster is te zien welke uren nog vrij zijn. Wanneer er al afspraken staan, wilt u dan bij voorkeur een aansluitend uur reserveren.
De afspraken in het rooster worden handmatig ingevoerd, hierdoor kan het voorkomen dat een uur wat vrij staat toch al gereserveerd is. U wordt hier zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld.

Let op: wanneer u in het afsprakenrooster op reserveren klikt, keert u weer terug naar de beginpagina van de Schetsservice. Hier dient u nogmaals de juiste datum en tijd te selecteren, voordat u het formulier verder invult.

Liever telefonisch een afspraak maken of besluit u op het laatste moment nog een afspraak te willen? Bel dan met 06 205 42 310.

Definitieve afspraakbevestiging
U krijgt een automatisch een reply op uw aanvraag (dit is geen bevestiging van uw afspraak!). Vervolgens behoort u binnen 2 dagen via de mail een definitieve afspraakbevestiging te ontvangen (controleer ook uw spambox). Gebeurt dit niet en uw plaatsnaam staat niet op de juiste plaats in het rooster, dan heeft de Schetsservice uw aanvraag niet binnen gekregen. Wilt u in dat geval contact met ons opnemen (zie bovenstaand telefoonnummer of via info@schetsservice.nl) om misstanden te voorkomen.
In de privacyverklaring van de Tuinen van Appeltern kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Voorkeursdatum en voorkeurstijd
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Ik ben in de afgelopen 4 weken in de Tuinen van Appeltern geweest
Adres
Postcode
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
De Schetsservice mag mij per e-mail uit te nodigen voor het geven van een online review
Opmerkingen
UNDEFINED