Schetsservice

Persoonlijk onafhankelijk tuinontwerpadvies voor doe-het-zelvers en tuinstarters. Ieder weekend te reserveren.

Van idee naar ontwerp

Hebt u zelf geen idee hoe u uw tuin in wilt richten? Of heeft u wel een leuk idee, maar weet u niet hoe u dit idee in uw tuin kunt verwerken? Laat dan een tuinschets maken door onze tuinontwerpers.

In De Tuinen van Appeltern kunt u iedere zaterdag en zondag - regelmatig ook op vrijdag - een afspraak maken met een ervaren tuinontwerper van de Schetsservice. Zij maken op basis van uw wensen en uw situatie een overzichtelijke en creatieve tuinschets. Deze schets is de eerste stap naar het realiseren van de tuinaanleg waarbij u niet gebonden bent aan een hoveniersbedrijf.

Wilt u een meer uitgewerkt advies? Ook dat is mogelijk in overleg met uw ontwerper!

Ontwerper Gilbert de Jong werkt aan een nieuwe tuinschets
Ontwerper Gilbert de Jong werkt aan een nieuwe tuinschets

Kosten

De kosten voor een uur persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies -inclusief het maken van een tuinschets- bedragen € 90,-. De schetsservice vindt plaats in het schetspaviljoen in ons park, vergeet niet dat u ook over een geldig entreebewijs dient te beschikken.

Brochure

Wil u meer informatie over de Schetsservice of vraagt u zich af of het ook mogelijk is om een afspraak op een andere locatie in Nederland te plannen? Download dan nu onderstaande brochure met daarin uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de Schetsservice.

Afspraak maken

Gedurende de maanden dat De Tuinen van Appeltern geopend zijn kunt u online een afspraak maken voor de Schetsservice. U kunt tevens telefonisch reserveren via 06-205 42 310 - neem ook telefonisch contact op als u buiten het openingsseizoen op een andere locatie de Schetsservice wilt reserveren.

Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen