Op zoek naar een unieke trouwlocatie met vele mogelijkheden?

Trouw dan in de betoverende Tuinen van Appeltern!

De Tuinen van Appeltern zijn een officiële trouwlocatie waar al vele huwelijken zijn voltrokken. Appeltern is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal, nabij Nijmegen in Gelderland. Onze trouwlocaties zijn geschikt voor de plechtigheid, maar zeker ook voor een knallend trouwfeest!

Trouwen in het groen!

Temidden van familie en vrienden het ja-woord geven aan die ene, bijzondere persoon in jouw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving én een perfect scenario. De Tuinen van Appeltern biedt alles om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest, wij hebben alles in huis.
Van taart tot toost alles kan geregeld worden!

>> Bekijk de verschillende trouwlocaties

LOCATIE EIGENSCHAPPEN

✓ Unieke evenementenlocatie met landelijke uitstraling
✓ Officiële trouwlocatie
✓ Drank- en horecavergunning
✓ Authentiek, Festival, Landelijk, Natuurlijk
✓ Openingstijd: 10:00 uur
✓ Sluitingstijd: 2:00 uur

Een onvergetelijke trouwceremonie

Zonder de trouwceremonie is jullie bruiloft niet meer dan een leuk feestje. Reden genoeg om er iets speciaals van te maken. En laten wij nou precies weten hoe je dat moet doen! Er zijn zo veel trouwceremonie ideeën voor een bruiloft. Maak het samen met je trouwambtenaar bijzonder door het een persoonlijke touch te geven of geef je bruiloftsgasten de kans om het onvergetelijk te maken!

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Jij en je kersverse partner kunnen natuurlijk ook zelf het heft in handen nemen. Wij hebben een aantal toffe ideeën en tips voor jullie op een rijtje gezet. Wij zeggen: laat die trouwceremonie maar komen!

Trouwreceptie én het aansnijden van de bruidstaart

De receptie vindt plaats nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Woohoo, let's celebrate!. Tijdens de huwelijksreceptie hebben jullie gasten de mogelijkheid om jullie te feliciteren.

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Vraag je je af wanneer je de bruidstaart hoort aan te snijden? De receptie leent zich daar perfect voor! Tijdens de trouwreceptie kunnen jullie gezellig borrelen en een praatje maken met jullie gasten. Na de trouwreceptie volgt het diner en het feest, maar de receptie kan natuurlijk ook de afsluiting zijn van jullie big day!

Hoe lang je de receptie laat duren hangt af van het tijdstip waarop je de trouwreceptie houdt. Gemiddeld duurt een huwelijksreceptie twee uur. Genoeg tijd om gezellig te borrelen, te proosten, een stukje van de bruidstaart te eten en de felicitaties van je gasten te ontvangen.

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Ben je van plan om tijdens de trouwreceptie foto's te maken met al je gasten of een groepsfoto met je loved ones? Dan raden we je aan om wat langer uit te trekken voor de receptie. Maar denk dan wel even na over entertainment van je gasten!

FACILITEITEN

✓ Natuurlijke omgeving
✓ Meerdere Terrasmogelijkheden
✓ Omkleedruimte
✓ Overdekte buitenlocatie
✓ Buiten trouwen mogelijk
✓ Verschillende locaties

Lekker eten op jullie bruiloft? Een chic diner of toch liever een sfeervolle barbecue?

Ben je iemand die van veel verschillende hapjes houdt? Dan is het ‘Shared Dining’ concept een hele goede. De tafel staat vol met schalen en planken vol lekkere hapjes. Uiteraard barst de tafel van jouw lievelingshapjes, dat heb je immers wel verdiend! Bij een 'buitenbruiloft' is een barbecue met een heerlijk bijpassend buffet ook een geweldig idee.

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Willen jullie het liever wat formeler? Dan kun je een menu laten samenstellen. Samen met onze cateringpartners gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn!

DINERMOGELIJKHEDEN

✓ Buiten eten mogelijk
✓ Buffet
✓ Walking Diner
✓ Bruidstaart
✓ Barbecue
✓ Formeel diner
✓ Verschillende cateringpartners
✓ Eigen dinercatering toegestaan
✓ Eigen taart toegestaan
✓ Eigen (midnight-)snacks toegestaan

Op naar het grote trouwfeest!

Aansluitend organiseren wij graag de feestavond met natuurlijk het grote trouwfeest! De Tuinen van Appeltern beschikt over diverse locaties met variabele indeling en ontvangstcapaciteit met elk haar eigen sfeer! Hierdoor kunnen jullie de locatie kiezen welke geheel bij het gezelschap past.

© Serge Smulders Fotografie
© Serge Smulders Fotografie

Er is niets zo romantisch als een bandje dat op de achtergrond speelt bij een tuinfeest. Tijdens het avondfeest zal je wellicht voor een trouwfeest DJ kiezen die de avond inzet met jullie openingsdans of een coverband!

BARMOGELIJKHEDEN

✓ Afkoop mogelijk
✓ Nacalculatie mogelijk
✓ Buitenbar mogelijk
✓ Champagnetoost mogelijk
✓ Binnenlands gedestilleerd
✓ Buitenlands gedestilleerd
✓ Speciaalbier
✓ Cocktails

Op zondag trouwen is hip & happening!

Over het algemeen zijn vrijdagen en zaterdagen “gewilde” dagen om te trouwen. Maar hebben jullie al eens aan een zondag gedacht? Een zondag is een uitstekende dag waar alle gasten juist lekker ontspannen de dag doorgaan en het ook mogelijk is om in De Tuinen van Appeltern voor de wet te trouwen (in tegenstelling tot veel andere locaties waar dit niet mogelijk is).

Bezoek onze trouwlocatie. Neem contact op!

Wil je onze trouwlocatie in het echt bekijken en meer informatie ontvangen over de inrichting van jouw trouwdag bij De Tuinen van Appeltern? Maak een afspraak of bel met onze Afdeling Activiteiten via 0487-579240.

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Eventuele opmerkingen: