Word ook een Appeltern Tuinexpert!

Appeltern Tuinexperts worden door De Tuinen Van Appeltern aanbevolen als partner voor de tuin vanwege hun vakbekwaamheid, creativiteit en passie voor een groene wereld.

Kan iedereen Appeltern Tuinexpert worden?

In theorie kan elk hoveniersbedrijf Appeltern Tuinexpert worden. In de praktijk hangt alles af van de daadwerkelijk gemeten kwaliteit en de ambities van het bedrijf. Binnen het samenwerkingsverband zijn afspraken gemaakt over de werkwijze, over garantiebepalingen en de wijze waarop een deelnemend bedrijf zich zou moeten presenteren. De drijfveren van een hovenier spelen ook mee!

Appeltern Tuinexpert willen Nederland graag een stukje mooier maken en leveren daar graag een bijdrage aan. Tijdens een bedrijfsbezoek en een afspraak bij De Tuinen van Appeltern worden allerlei zaken besproken en beoordeeld.

Appeltern Tuinexperts

Wat zijn Appeltern Tuinexperts?

Appeltern Tuinexepert is een samenwerkingsverband tussen een geselecteerd aantal hoveniersbedrijven en het tuinplatform De Tuinen van Appeltern. Ieder bedrijf behoudt daarbij de eigen identiteit en opereert ook zelfstandig. Door kennisdeling op tal van gebieden wordt niet alleen de eigen kwaliteit verhoogd, maar wordt ook een bijdrage geleverd aan de verbetering en verbreding van de markt. De uitwisseling van ervaringen en het gezamenlijk gebruik van o.a. marketinginstrumenten leiden tot mooiere, maar vooral ook gevoelsmatig heel aantrekkelijke resultaten.

Wie maakt de dienst uit binnen het samenwerkingsverband Appeltern Tuinexpert?

Een samenwerkingsverband floreert alleen als iedereen er toe doet en zich conformeert aan de regels die in gezamenlijkheid zijn afgesproken. De Tuinen van Appeltern is ruim 20 jaar geleden begonnen met het selecteren van een aantal creatieve, vakbekwame hoveniers.

In het park wil De Tuinen van Appeltern met een gerust hart kunnen verwijzen naar gekwalificeerde hoveniers en ontwerpers die bezoekers zouden kunnen helpen bij hun tuin. Vanaf de allereerste hoveniers heeft Appeltern steeds in samenspraak het promotiebeleid, de toelatingscriteria en markt bevorderende activiteiten ontwikkeld.

Door de jaren heen is het initiatief op tal van gebieden meer en meer bij de geselecteerde hoveniers zelf komen te liggen. Men maakt daarbij graag gebruik van het alsmaar groeiende Appeltern podium, maar ook daarbuiten vinden tal van gezamenlijke activiteiten plaats!

Appeltern Tuinexperts

Hoe verloopt een aanmelding?

Als je je aanmeldt via onderstaand contactformulier dan beschouwen we dit in eerste instantie als een vrijblijvende interesse in het samenwerkingsverband 'Appeltern Tuinexpert'.

We sturen je binnen enkele dagen een informatiepakket over het samenwerkingsverband. Welke voordelen en gebruiksmogelijkheden worden geboden en omgekeerd daarbij welke verplichtingen en criteria er zijn om aan te voldoen. Een paar dagen na verzending van onze informatie bellen we je op om ook persoonlijk toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Bij blijvende interesse wordt dan een bedrijfsbezoek en een afspraak bij De Tuinen van Appeltern gepland. Na de afspraken wordt je uitgenodigd om toe te treden tot het samenwerkingsverband 'Appeltern Tuinexpert'.

Appeltern Tuinexpert worden?

Meld je dan aan via onderstaand contactformulier en ontvang meer informatie of download de samenwerkingsbrochure!

Naam:
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:
Korte motivatie: