Word ook een Appeltern Inspiratiepartner!

Toon iedereen jouw bijdrage aan de tuinwereld met een eigen tuin op Appeltern!

Inspiratiepartner | De Tuinen van Appeltern

Elk jaar worden er in De Tuinen van Appeltern nieuwe tuinen aangelegd. De creatieve inbreng kwam daarbij vaak uit eenzelfde hoek. Dat moest anders!

De tuin, maar zeker ook de woonwereld zit dringend verlegen om de meest creatieve buiten-ideeën. De Tuinen van Appeltern met een inmiddels eigen bereik van miljoenen geïnteresseerden wil daarvoor graag het podium zijn!

Jouw eigen tuin op Appeltern wordt mogelijk als jouw idee vernieuwend, bijzonders, eigentijds en/of opvallend is. Het moet de tuinwereld verrassen en inspireren. De tuin in Hollands achtertuin formaat moet compleet door jou gebouwd, geplant en ingericht worden.

Je mag daarbij je eigen partners mee brengen, maar ook Appeltern Productpartners inschakelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Buiter Beton of Woodvision BV? Onze partners helpen je graag!

Inspiratiepartner | De Tuinen van Appeltern

Er is jaarlijks plek voor maximaal 10 inspiratietuinen. Ze blijven 5 jaar liggen om daarna plaats te maken voor 10 nieuwe ideeën. Elk jaar is er een nieuwe inspiratieronde met uiteraard de nodige aandacht en toeters en bellen.

Als inspiratiepartner van De Tuinen van Appeltern bieden we je niet alleen ons park en digitale netwerk. We stellen je ook voor in rest van de branche. Ons gezamenlijke doel wordt om meer tuinliefhebbers te kweken en gelukkig te doen zijn in hun buitenomgeving!

Appeltern Inspiratiepartner worden?

Meld je dan aan via onderstaand contactformulier en ontvang meer informatie of download de samenwerkingsbrochure!

Naam:
Bedrijf/Organisatie:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Waarom wil je Appeltern Inspiratiepartner worden? Of wat zou je graag willen weten?