PUUR Groepsarrangementen

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor jullie kerstborrel, eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Wij nemen je graag de organisatie uit handen en verzorgen graag een complete middag of avond voor jou en je gezelschap!

Een mooie combinatie van vermaak en lekker eten. Je kiest daarbij zelf welke variant het beste bij jullie past! Uiterraad ook geschikt voor je bedrijfsuitje, familiefeestje of ander groepsuitje!

KERSTBORREL IN APPELTERN

De Kerstborrel duurt 3 uur en is inclusief ontvangst met koffie / thee of gluhwein en warme chocomelk en oliebollen.

Kerstborrel - De Tuinen van Appeltern

Onbeperkt drankverbruik, hartige tafelgarnituren, een puntzakje rösti rondjes truffelmayonaise en een parade van diverse soorten bitterballen. Daarnaast ontvang je bij de offerte een overzicht van leuke aanvullingen, waarmee je de kerstborrel helemaal naar wens kunt uitbreiden.

Prijs: €49,95 p.p.
Te reserveren v.a. 20 personen

>> Meer informatie

GOED FOUTE BINGO SHOW

Zoals altijd bij het spelletje Bingo is er voor iedereen een bingokaart beschikbaar,zijn er 75 ballen in het spel en trekt de quizmaster één voor één een bal met een getal erop uit de molen..

Goed Foute Bingo Show - De Tuinen van Appeltern

Maar… toch is het anders dan anders! Tussen de 75 ballen zitten namelijk zogenoemde gekke, bijzondere, grappige of eigenaardige opdrachtballen!

Prijs: €39,95 p.p.
Te reserveren v.a. 20 personen

>> Meer informatie

KERST-QUIZ

Tijd voor een quiz! Hebben je medewerkers veel algemene kennnis? Weet jij welk instrument je hier hoort? Hebben ze kennis van de Nederlandse taal? Welke plantennaam komt er uit de rebus? Welk liedje hoor je?

Kerst Quiz - De Tuinen van Appeltern

Er zijn verschillende rondes met verschillende categorien. Tussen de vragen door zijn er wat leuke opdrachten voor om het uitdagend en afwisselend te houden.

Prijs: €39,95 p.p.
Te reserveren v.a. 20 personen

>> Meer informatie

In plaats van een diner liever een lunch? Liever koffie/thee in plaats van een welkomstborrel? Toch een soepje met stokbrood vooraf toevoegen? Liever ijs na in plaats van koffie/thee?

Neem contact met ons op!

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 0487-579240.

Arrangement
Aantal personen
Datum
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik wil graag
Opmerkingen