Beeldbank

In een park van 20 hectare groot worden veel mooie plaatjes geschoten.

Parkbrochure 2020

We hebben onze brochure flink uitgebreid, de parkbrochure is van 8 naar 16 pagina's gegroeid! We hopen onze bezoekers op deze manier beter te informeren en te helpen aan de juiste partners en productexposanten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onze parkbrochures alvast inkijken?

* De downloads zijn niet bedoeld voor verspreiding en/of eigen gebruik. Op de afbeeldingen en teksten berusten auteursrechten!

Beeldmateriaal van De Tuinen van Appeltern

Namens De Tuinen van Appeltern stellen we graag een aantal beelden beschikbaar om promotie te maken voor het tuininspiratiepark. De afbeeldingen mogen enkel gebruikt worden om een bezoek naar De Tuinen van Appeltern te stimuleren, bijvoorbeeld ticketsverkoop of promotie in een magazine. Daarnaast mogen de beelden gebruikt worden om uit te kunnen leggen dat je een samenwerkingspartner van De Tuinen van Appeltern bent.

* De download is enkel bedoeld voor gebruik op eigen website of in promotiemateriaal t.b.v. promotie van De Tuinen van Appeltern. Op de afbeeldingen berusten auteursrechten!

Appeltern Speurtocht

We hebben iets nieuws voor onze jongste bezoekers, de Appeltern Speurtocht! Kinderen gaan, aan de hand van dit 28 pagina's tellende boekje, op zoek naar alle dieren die in ons park leven. Naast het zoeken naar dieren staan er ook leuke vragen in om hun kennis over deze dieren te testen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit nieuwe boekje alvast inkijken?
Download hem dan hier via onderstaande button!

* De download is niet bedoeld voor verspreiding en/of eigen gebruik. Op de afbeeldingen en teksten berusten auteursrechten!