De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Keijsers Vijverecologie

Keijsers Vijverecologie

Wisentstraat 20
6532 AP, Nijmegen
Gelderland

Bekijk telefoonnummer

keijsers@vijverecologie.nl
www.vijverecologie.nl/

Meer informatie

Mijn naam is Danny Keijsers, bioloog (MSc) en gespecialiseerd in aquatische ecologie.

Ik heb een passie voor natuur, en het is altijd mijn droom geweest om hier mijn werk van te maken. Vooral het gedeelte onder water spreekt mij erg aan, het is een voor velen onbekende of onbegrepen wereld. Maar juist hier gebeuren de mooiste dingen. Juist hier ligt de basis van het leven op aarde, en nog steeds is water essentieel voor elk organisme, van dieren tot schimmels, van planten tot bacterien.

Tijdens mijn opleiding stonden de ecologie en de chemische processen in een aquatisch milieu centraal. Ik heb ruime ervaring met zowel laboratoriumonderzoek als veldwerk, wat goed van pas komt in mijn rol als vijveradviseur. Daarbij heb ik een tweetal wetenschappelijke publicaties op mijn naam, en heb ik meegewerkt aan ecologische adviesrapporten voor o.a. de provincie Noord-Brabant.

Naast het werk in de vijverecologie ben ik jaarlijks enkele weken werkzaam als wadgids bij de Waddenvereniging. Ook ben ik zo nu en dan actief in Natuurgroep Lunetten, een vrijwilligersgroep die zich bezig houdt met natuur en milieu in de Utrechtse wijk Lunetten.

Publicaties:

Informatie aanvragen

Tuinadvies