Toegankelijkheid

Ons gehele park is rolstoelvriendelijk ingericht en heeft voldoende zitplekken.

Rolstoelen aanwezig

Ons park is rolstoelvriendelijk ingericht; alle paden zijn verhard en u kunt bijna overal met een rolstoel komen. Wij hebben enkele rolstoelen in ons bezit, die gratis aan u beschikbaar worden gesteld. U kunt deze de hele dag met een euromunt gebruiken. Aan het einde van het de dag krijgt u uw muntje terug.

De rolstoelen worden aangeboden op basis van beschikbaarheid, helaas is het niet mogelijk een rolstoel te reserveren. Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te komen of eventueel zelf via thuiszorg een rolstoel te huren. Bij de parkeerplaats vindt u een overkapping waar de rolstoelen staan. Uiteraard zijn er in het park ook invalidentoiletten aanwezig.

Extra faciliteiten

Kunt u niet lang achter elkaar lopen? In het park zijn voldoende mogelijkheden om even te zitten. Bijna in iedere tuin is wel een stoel of een bankje te vinden.

Een stukje wandelen

Houdt er wel rekening mee dat u vanaf het parkeerterrein ruim 5 minuten moet lopen naar de entree van het park. Voor degenen die niet zover kunnen lopen, is er de mogelijkheid om op het parkeerterrein een rolstoel mee te nemen. Ook is het mogelijk om met de auto door te rijden tot net voor de hoofdingang, waar u vervolgens afgezet kunt worden. De auto moet wel weer vooraan op het parkeerterrein geparkeerd worden.

Indien u met de fiets komt, kunt u uw fiets gratis plaatsen in de fietsenstalling voor de hoofdingang.

Kinderen

Kinderen kunnen zich ook uitstekend in ons park vermaken. We hebben zelfs een speciaal Kinderpark!

Honden toegestaan

In ons park zijn honden toegestaan. De hond dient wel aangelijnd te zijn. Let er op dat uw hond zijn behoefte niet in ons park doet. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren ruimt u het dan alstublieft zelf op. Zorg daarnaast zelf voor extra faciliteiten voor uw hond als een drinkbak e.d.
Heeft u vragen over de toegankelijkheid van het park? Bel ons dan gerust.