Toegankelijkheid

Ons gehele park is rolstoelvriendelijk ingericht en heeft voldoende zitplekken.

Rolstoelen aanwezig

Ons park is rolstoelvriendelijk ingericht; alle paden zijn verhard en je kunt bijna overal met een rolstoel komen. Wij hebben enkele rolstoelen in ons bezit, die gratis aan je beschikbaar worden gesteld. Je kunt deze de hele dag met een euromunt gebruiken. Aan het einde van het de dag krijg je je muntje terug.

De rolstoelen worden aangeboden op basis van beschikbaarheid, helaas is het niet mogelijk een rolstoel te reserveren. Wij adviseren om zo vroeg mogelijk te komen of eventueel zelf via thuiszorg een rolstoel te huren. Bij de parkeerplaats vind je een overkapping waar de rolstoelen staan. Uiteraard zijn er in het park ook invalidentoiletten aanwezig.

Extra faciliteiten

Kun je niet lang achter elkaar lopen? In het park zijn voldoende mogelijkheden om even te zitten. Bijna in iedere tuin is wel een stoel of een bankje te vinden.

Indien je met de fiets komt, kun je je fiets gratis plaatsen in de fietsenstalling voor de hoofdingang.

Kinderen

Kinderen kunnen zich ook uitstekend in ons park vermaken. We hebben zelfs een speciaal Kinderpark!

Honden toegestaan

In ons park zijn honden toegestaan. De hond dient wel aangelijnd te zijn. Let er op dat je hond zijn behoefte niet in ons park doet. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren, ruim het dan alstjeblieft zelf op. Zorg daarnaast zelf voor extra faciliteiten voor je hond als een drinkbak e.d.
Heb je vragen over de toegankelijkheid van het park? Bel ons dan gerust.

UNDEFINED